söndag 7 mars 2010

Hemma igen

Jaha så var man hemma igen. Jodå det känns skönt. Vi har ju varit borta länge. Vi blev hämtade i stan av Åsa i morse, en tur till Drottningshögs bageri och köpte goda bullar sedan hem.

Började packa upp allt utom presenterna till barnen och barnbarnen. Duschen var ljuvlig efter den långa flygturen.
En snabb tur till Ica och köpte pålägg, för kl 9 skulle alla vara hemma på frukost utom Missan som sover länge. Hon ska jobba i kväll.
Det var så härligt och krama om alla och se hur glad Ella blev av att träffa farmor och farfar.
Åsa och Marcus åkte hem vid middags tid och de andra blev kvar till sena eftermiddagen. Mia kom lagom till middag innan hon skulle jobba.

Det blev Isac som bestämde middagen. Pannkakor med sylt och grädde. Det gick hem hos alla utom Jacob som ville ha köttbullar och pasta. Ja det är ju emot mina principer rejält och laga två middagar. Men eftersom det var så längesedan som vi sågs så blev det så som alla ville. Farmor bakade pannkakor och farfar lagade köttbullar och pasta. Så det blev egentligen ingen princip brytning.

Nu ska jag gå in till grannen med en blomma som tack för hjälpen med passning av hus och post. Jag kommer och lägga upp bilder och skiva med om vår härliga semester senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar