lördag 20 mars 2010

Ännu en fortsättnig

Efter en hel dag på stranden så är det så skönt och ta ett dop i poolen. Här sitter vi i poolbaren som hade stängt för dagen. Typiskt och komma efter stängningsdags Men som dom kraftfulla kvinnor som vi är så hade vi väl eget dricka. Hahaha
Bengt hade hört av en arbetskamrat om man går till höger i stället för vänster ner till byn så skulle det finnas bra resturanger där.
Här har vi hittat en som heter A-One, vilken personal som jobbar här. Här sitter vi sex personer som ska ha vin vatten öl förrätt och varmrätt alla olika saker, hade servitrisen block och skrev upp vad vi sa?? Nej hon rabblade upp det som ett rinnande vatten när vi alla hade beställt. När vi blev serverade så var allt rätt och riktigt. Vilket minne.

Även denna rätt hade Bengt hört om hemma, Hot pan, det var räker lök grönsaker och cashewnötter. Supergott. Den nya favorit rätten.


Här är vi samlade för en kvällsdrink och det är Bertil som tar kortet.

Dagen efter en utfärd så är det så härligt och vara på stranden och i hydda 8 och bli uppassad. Här får vi Aloveramassage allihop. Med början närmast kameran Irene jag Thore Bengt Maritta och längst bort Olle. Alla mådde super bra efteråt.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar