onsdag 28 april 2010

Helgen som gick

Nu har helgen gått och halva veckan och så har jag haft ont om tid så det har inte blivit något bloggande alls.
I fredags så var vi ju en tur hos barnbarnen och fånga Ella på bild är inte helt lätt. Men denna bilden tycker jag kanonbra.

På kvällen var ju våra vänner här på middag och vi hade så kul här visar Thore hur Siv (Agustina) i Arlövsrevyn tar på sig stay-ups. Det är första gången som han provar.

På lördag middagen så tog vi mcárna och körde till Åstorp. Hem till Inger och Bertil. När det är lördag så är Henke hemma och det var ju honom vi ville träffa. Vi köpte en present till honom i Thailand så nu tyckte vi att det var på tiden han fick den. Vi köpte en fin nyckelring för Henke samlar på sådan. Vilken tur vi hade vi kom precis till lunchen. Pastasallad. Jättegott var det.
Thore var lite rolig och frågade Bertil hur det går för Malmö. Allihopa tyckte det var så kul utom Bertil. HIF ligger i topp och har fler poäng än MFF. HIF vann över MFF på Olympia. Tur man är HIFare eller hur Henke?
En timme där sedan så fick vi tacka för oss. Vi ska ju på fest i kväll.

Mackefesten i Teckomatorp var en riktigt rolig fest. Så den hoppas vi att vi blir bjudna till nästa år också. Man har mackor med sig så många som man äter och de ställer man på ett bord och så när det är daxs för mat så tar men vilka man vill. De som blir över kommer fram som nattmat. Gott. Här har vi gänget mina kära systrar och svågrar och så Thore.


En fantastisk massa dansanta herrar var där. Oj vad det blev mycket dans. Thore var lite rädd att jag skulle slita ut mina skosulor. Haha ingen risk nästan nya skor. Riktigt roligt när alla bjuder upp hejvilt. Jag satt ingen dans efter pausen för det gäller minsann och dansa när det ges tillfälle. Massor med beröm fick jag för jag dansar bra och det är ju så kul och höra. En man sa det märks att du tycker detta är roligt man blir glad när man dansar med dig. Ja de orden tackade jag för och neg när vi hade dansat klart.
De spelade bara ett spel så det var en massa bytande på karlarna, enda fördelen är ju om man kommer upp med någon tradig. Där var en sak som jag reagerade ganska mycket på och det var att nästan alla hade en oerhört dålig dansmoral. De tog ingen hänsyn till någon överhuvudtaget. Jag fick en sådan smäll i ryggen så jag nästan tappade luften och han jag dansade med tappade balansen. Sådant är inte roligt. Där var två kraftiga duktiga på och dansa karlar som gick över dansgolvet som en tromb. Unnan och vek här kommer jag. Tur att Folkets hus i Teckomatorp är stort.


Det var Donnez som spelade och vi missade dem i Hyllinge så jag var väldigt spänd på hur de skulle låta. Anna-Maj så spelar de snapsvisor så här bra så kan det ju bara bli bättre. Ja de var helt underbara dessa pågar till och spela och det gör ju att dansen blir extra kul.
Jag var chaufför denna kvällen och det var så himla skönt. Det ska jag vara flera gånger.
Vi var uppe lagom tidigt i söndags och då fick Thore frågan ska vi fixa gräsmattan eller köra mc?? Mc solen skiner ju. Vi började med att köra små vägar mot Halland och Laholm vidare mot Köpinge där hade vi tänkt och dricka en kopp kaffe hos vännerna Irene och Olle. Men ack vad vi bedrog oss. Irene jobbade och Olle var och fiskade.
Hade han vetat att vi skulle komma hade han blivit hemma. Fiskelyckan var inte god. Men vi har väl bättre tur nästa gång vi är på det hållet. För vi kommer att köra dit igen. Var så säkra.

Vi körde vidare mot Småland hittade en massa fantastiska småvägar. Solen sken och livet leker som det heter. Vi körde igenom så många små byar och så tänker jag det namnet ska jag komma ihåg. Gör jag det?? Nä inte något. Vi provade min nya GPS och den var bra, den vet precis var jag är om jag nu skulle glömma det. Den visar till och med när jag kör för fort. Bra eller dåligt. Ja det vet jag också om. Haha men den är säkert bra när vi ska köra till någon plats som vi inte har varit på innan.
När det blev sena eftermiddagen så körde vi inom 73an och åt middag, inget ställe som jag rekommenderar Här hämtar Thore kaffet till mig lite service fick jag ju ha så där på söndags eftermiddagen.
Efter 73an så körde vi till vänner i Skånes Värsjö och hälsade på. Vilken tur vi hade Store Simon fyllde 3 år på lördagen så vi blev bjudna på spindelmannen tårta och kaffe och det kan man inte säga nej till. Jättegott var det och så kul och träffa alla där och snacka lite.
Tack och hej till er.
Vi fortsatte färden till svärföräldrarna i Söndraby för att inkassera en liten slant till Daniel och Cissis present som hela släkten lägger till. Kul och sitta och snacka lite. Men det blev bara en kort stund för klockan var mycket och vi skulle vidare. En tur inom lillsyrran Jenny och inkasserade mera pengar. Kollade när Emil gjorde konster på sin BMX duktig är han. Tänka sig att jag kom ihåg och lämnade Idas skärp som hon glömde här hos mig för ett tag sedan.
När vi kom hem denna söndag kväll var kl 2000 och vi hade kört 27 mil. Nu var det daxs och fixa till måndag morgon kl ringer tidigt efter som jag jobbar förmiddag.




















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar