lördag 10 april 2010

Första riktiga mc turen för i år.

Ja nu så har det hänt. Den första långturen med Mc´n för i år. Vi började med att ta ett kort innan vi gled iväg. Strålande sol och +10 grader. Härligt.

Vi körde mot Tågarp där vi tankade och sedan vidare på små vägar mot Vombsjön. Jättefint var där. Inte speciellt mycket trafik på dessa små vägar som Thore är specialist på att hitta. Jag har aldrig haft smeknamn på honom men nu har jag hittat ett som passar. GPS. Han hittar alla små asfalterade kostigar som det går att köra på. Jag bara följer efter. Men jag har ganska bra koll så det är inte lönt att han kör ifrån mig för hitta hem det göra jag.
Långt om länge så kom vi till Kivik och tänkte hälsa på våra vänner Eva-Lotta och Ola som har sin husvagn där.
Vilken tur vi hade de var hemma och ville gärna bjuda på kaffe. Jättegott med lite varmt i sig. För solen försvann och vinden tog i vid Sjöbo sedan så blev det ganska kallt.

Här har vi GPS som är på väg till mc`n.


Här är jag på väg till min. Jag har alltid kameran med mig men jag glömde och ta över campingen.
När vi hade passerat Höör så fick vi stanna 5 minuter så jag fick upp värmen lite sedan så gick det till vi kom till Skäralid där stannade vi på Caféet och tog en kopp kaffe och en våffla. Så himla gott var det. Det var mer än vi var där med mc parkeringen var nästan full av olika mc. Kul och se. Sedan så tycker jag att det är kul när man kommer med mc för då hälsar alla andra mcförare. Så är det inte om man kommer i bil då hälsar ingen. Det blev en runda på 26 mil.
När vi kom hem så blev det en god varm kopp te "Söder om Ven" heter teet som jag har köpt i Lund. Mycket gott och värmande. Nu är det dax med duschen för i kväll ska vi och våra goda vänner E+T till våra andra goda vänner I+B i Åstorp. Där väntar en god middag och en trevlig kväll.



2 kommentarer:

  1. Ja det var kul att ni kom! Skönt för oss att avleda våra tankar lite också! Hoppas kvällen blev bra sen!

    SvaraRadera
  2. Sikken härlig dag. Vi ses snart puss åsa

    SvaraRadera