torsdag 18 november 2010

Torsdag

Oj vad tiden går här och inget blir gjort. Denna vecka har jag inte ansträngt mig så mycket precis. Det har varit lugna förmiddagar här hemma. Löpning och sedan vila innan jobb. Ja ibland så har man det bra. I går hade vi LIFE som är en workshop på jobb. Vi är ju ett amerikanskt bolag så därför hetter det workshop  och LIFE. Jag tycker nog att det kunde vara lite svenskt eftersom vi finns här i Sverige. Då hade det väl hetat Livet och så hade det varit en arbetsgrupp. Det låter väl inte lika spännande. Men hur som helst så är det till för att vi ska få en större förståelse och en bättre kommunikation på hela företaget. Alla ska gå och det är obligatoriskt. Vi får väl se om det leder någon vart. Jag kan ju bara hoppas att det blir så eftersom man lägger ner en massa tid på det.

Jag tycker att det är kul och träffa andra människor från andra avdelningar och höra hur de har de och tala om hur vi har det. Just nu har vi en aning dagis fasoner hos oss. Vi har fem småchefer som inte pratar med varandra och en storchef som sticker huvudet i sanden och så är där ett par som absolut inte pratar med varandra. Klart som korvspad att vi märker de. Vi fick en uppgift alla i produktionen som vi skulle göra inför våra PDPsamtal (kvartsamtal) alla fem hade olika sätt som det skulle göras på olika datum som det skulle vara inlämnat på. Jag tror att de var på samma möte och fick samma information. Ändå så blir det så här. Ganska kul när vi pratar sedan om det. "När var det som vi skulle lämna in feedbacken" frågade någon  den 12 nov sa jag nä sa en annan den 10. Jaha
"Det är lika bra och skriva för hand eftersom det ska lämnas in i pappersform" jasså vi kan maila in de.
Tur att vi har det bra tillsammans på linjen. Cheferna behöver man inte bry sig så mycket om.

Vi har ändrat vår husannons och sänkt priset lite så nu får vi se om det blir någon förändring här och om det är flera som nappar. Märklar Malin sa att när vi ligger över 2 miljoner så tappar vi många som bara har låne löfte till 2. Ja vi får väl se hur det går. Nu ska jag skriva en handlar lapp till käre mannen så får vi se om han hinner till Maxi i dag. Jag hoppas det så vi slipper i morgon på min lediga dag. Jag ska leta efter en kofta till mig då och så ska jag inhandla glögg till festen på lördag.
Bäst jag sätter fart en dop present ska också införskaffas innan jobb.

1 kommentar:

  1. Har man lånelöfte till 2 miljoner, så kanske man maxar söksumman där, och då såg man ju inte ert hus innan. Tror det är ett smart drag!

    SvaraRadera