lördag 6 november 2010

Frukost med barn och barnbarn

I går kväll när vi åkte till Malmö så ringde sonen vi bestämde att de skulle komma i dag också för att käka frukost. Lilla loppan kunde inte då de sov över hos vänner i Hässleholm. Jättesynd hon var verkligen saknad.

Men nu var ju de andra här och det är så härligt med dessa fyra barnbarn. Isac och Jacob tycker Leo är gosig. Ella vet inte vad hon ska ta sig till men hon fick hålla Leo med farmors hjälp klappa lite på huvudet och så en liten puss. När hon lämnade över honom till mig så reste hon sig från mitt knä så passade hon på och ge Leo en liten smäll i ryggen. Hahaha hon är ju så himla söt, Nä jag lät inte det passera utan talade om att så får man inte göra. Bara klappa och pussa.

Åsa klippte luggen på henne. Hon är verkligen farmors lilla Ella fjälla så himla söt och charmig. Tittar jag på henne så blir jag rent varm i kroppen.

Isac är så god den pågen han kom med en bingolottos julkalender. Jättebra precis en sådan som vi ville ha och det menar vi båda två. Nu hoppas vi att det är vinst på den.

Jacob var super mallig när han kom för han har fått en lös tand. Herregud så stor han är. Ha gillar verkligen och gosa med Leo det ser så mysigt ut när han gör det så försiktig.

Leo har sovit i morfars famn i flera timmar nu medan han satt framför tvn.

Nu har vi tagit en liten fika så nu är det dax för att göra sig fin. Vi ska till vännerna i Markaryd för en god middag. Det ska bli kul och träffas och se deras hus nu när de har kommit mer i ordning än sist vi var där. Haha vi hjälpte dem att flytta in då så det är inte konstigt att det inte var klart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar