lördag 20 november 2010

Första simskole dagen

I dag den 20 november 2010 är en sådan härlig dag att lägga till i minnesanteckningarna och ta fram när man tycker att det är lite trist.

Första simskole lektionen med söte Leo en lördag morgon kl 0800. Han var så super trött ingen morgonmänniska han inte. Leo är inte lik sin mamma där inte. Åsa har alltid varit uppe tidigt. Men när vi väl kom i vattnet så bara njöt Leo åh vad han tyckte det var mysigt. Varmt och skönt i vattnet. Första lektionen varade bara i 20 minuter och det räckte gott och väl. Leo fullkomligt njöt hela tiden när vi simmade runt. Det gick bra både med maggreppet och simma på rygg. Vilket vi ska träna mycket på för det brukar vara rygg läge som de inte gillar om några månader.


Mitt mål var egentligen att Åsa skulle ha honom halva tiden men nu fick hon bara känna hur det kändes med de olika greppen. Haha man är lite ego som mormor.

Leo har samma simfröken som Ella har. Jacob har också haft henne. Så vi hälsade på varandra som gamla vänner. Kul.

Nu ska vi i väg till Menlösa och hämta doptallrik till Leo.









1 kommentar:

  1. haha du var också snabb på att skriva om idag. Klart att du får ha lite förtur på min son. Han sover som en stock i sin säng nu. Puss Åsa

    SvaraRadera