söndag 28 november 2010

Söndag igen.

Nu har det gått en vecka till. Jag hinner banne mig inte med. I måndag så var jag jättetrött så då gick jag på halvfart hela eftermiddagen och kvällen. I tisdags så var jag inom Åsa och Leo innan jag körde hem från jobb. Mysigt var de. I onsdag så hämtade jag dem vid 10 tiden så körde vi till Lund. Jag skulle till en fotspecialist och så passade vi på och ha en mysdag där. Vi gick runt och shoppade lite och tittade i de mysiga affärerna. Lund är en riktigt mysig stad. Det blev en del julklapps inköp gjorda. Så nu är det en som är klar och det är Leo. Lite roligt för han önskar sig mest kläder i julklapp så då är det ju bäst och uppfylla den önskan. Man får ju passa på nu när han är så liten och köpa mjuka paket.

 Här är Åsa och Leo utanför en fin teaffär i Lund. Här handlade vi glöggte och Lunda blandningen. Glöggteet var mycket gott men man bör tycka om glögg. Det luktar jul när man gör sig en kopp.

Ett restaurang besök fick det också bli för en god lunch. Så nu har Leo ätit på restaurang för första gången. Som hans pappa sa han åt ju en riktig gourmé middag. Åsa ammar ju.

Den här fotspecialist en var en rolig en. Han frågade lite om mina fötter och så berättade jag, så fick jag stå upp så han kunde se hur jag står, sedan så låg jag ner och då klämde han på mina fötter. Sen fick jag veta vad det kan vara. Typiskt för diabetes folk. Ja men jag har inte diabetes. Nä då vet jag inte sa han. Det finns 4 nervtrådar som går ner i foten det kan vara någon av dem som bråkar men vilken kan jag inte säga sa han. Jag skickar tillbaka dig till din företags läkare. Tack och lycka till. VA var detta allt????
Så förvånad jag var när jag gick ut därifrån. Åsa tittade upp och sa är du redan klar?? Ja det besöket tog 3 minuter och vilken specialist. Va sjutton skulle de skicka mig till Lund för?? Detta hade säkert någon i HBG också kunnat konstatera. Hur fortsättningen blir har jag ingen aning om får väl se om företagsläkaren tar tag i detta eller inte.

Men i vilket fall som helst så hade vi en super dag tillsammans. Skönt nu när Åsa är mammaledig så vi kan träffas lite oftare än tidigare.

I torsdag så tränade jag, var på simmet med Jacob mysgubben, var hos Åsa och blev klippta båda två, sedan hem jag körde hemifrån 0525 och var hemma 2110 så det var verkligen en långdag. Men det var en sådan bra dag så det gjorde absolut inget.

I fredags så jobbade jag länge. Hem direkt och satte upp ljusstakarna i storarummet när jag tog fram de som ska vara i köket så kunde jag inte hitta de stora kontakterna det är omvandlare vi har till dem så de är hur stora som helst och tunga. Jag ringde Thore vet du var de är. Ja i klädkammaren. Nej sa jag. Då har vi nog städat ut dem. Det var ju bra gjort. Ner till Härliga Hem för inköp av nya men jag hade lite svårt och bestämma mig och så skulle de stänga så jag for in till Bahaus och där hittade jag jättefina som passar bra i våra köksfönster och så var de inte så dyra heller. Det hade varit skönt och bara kört hem sedan och satt sig i soffan. Men det fick jag inte för jag hade ju lovat Daniel och komma och tapetsera det sista i deras stora rum. Det var inte så mycket kvar han hade gjort det mesta av tapetseringen med renoveringsduken som det heter. Jag fick sätta upp lite och så fick jag den stora äran och spackla skarvarna.

Lördagen började kl 0700 med frukost sen var jag hos dem kl 0830 och kavlade upp armarna för nu ska här tapetseras med en mönster passad tapet. Det gick hur bra som helst jag var tvungen och berömma mig själv så fint det blev. Kanterna och mönsterpassningen blev perfekt det var en bra tapet. Thore och Daniel bytade ut lite dörrar och Cissi målade. Så de har snart fint i sitt vardags rum. Jag hann också och måla lite Jacob hjälpte mig. Vi målade av farfar på väggen det är så kul när de vill hjälpa till.

Jag var tvungen och köra hem tidigt för jag skulle ut med jobb och äta julbord på Aurora. Det var gott inget stort julbord men gott var det. Egentligen så var det inte värt pengarna 410 kronor så mycket åt jag inte för men eftersom det var gott så kan de kvitta. Vi hann med en runda på Stinsen och en på Bishops Arms innan mitt tåg gick hem. Vi började tidigt så det blev tidig hemgång också. Skönt för en gång skull.

Nu idag ska vi till Daniel och fortsätta hjälpa dem med rummet och när vi är klara ska jag och pågarna titta på Toy Story 3. De tyckte att jag skulle se den i fredags men då hade jag inte tid men i dag har jag. Thore ska jobba senare i dag så jag kan vara där hur länge som helst. Eller så länge som Daniel vill ha mig där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar