lördag 22 oktober 2011

Soliga lördagen.


Så här glad är man när mamma lämnar Leo hos mormor. Det höll i sig hela tiden till hon kom tillbaka.


Villa Malla med vännerna Jocke och Ann-Britt. Vilken super god mat och dryck vi fick här. Kul var det och träffa på Susanne och Per.


Smockie är och hälsar på. Just nu är han väldigt intresserad av klossarna som barnen leker med


Inställda för vinterförvaring. Det känns som det var lite tidigt för vi hade kunnat kört en liten sväng i dag. Men nu är de rentvättade och övertäckta så nu ska de stå här tills mars månad.


Den är så grann så min härliga mc.


Kräftskiva hos vännerna. Det är ett måste med dessa glöttiga hattar. Lite synd att gummibanden höll så dåligt:)



Vi var ju lika vackra som de andra paret. Thore fick en stor skål med räkor och vi andra frossade i kräftorna. En supergod Västerbotten paj fanns också på bordet. Mycket gott var det och vilken trevlig kväll.



Vi har varit vänner i 25 år och det är lite synd att vi inte har ett sådant här kort från den tiden. De hade ju varit kul och jämnfört hur mycket yngre vi är i dag.

Thore har snart spacklat färdigt rummet han är så duktig. Vi har hunnit och varit på byggfirman och köpt fönsterhakar och filter till vädringsluckorna. Vi skulle ha nya handtag också men givetvis så tog vi inte de gamla med oss, och de fanns ju i massa storlekar. Det gäller ju och få rätt.

Nu ska jag laga en god middag till oss. Riktigt vad det blir har jag inte bestämt mig för, det blir något med kycklingfilé.

2 kommentarer:

  1. Vilka fruktansvärda bilder! Ser bara ut som du har kul!

    SvaraRadera
  2. Jag tycker nog att vi är fina allihop:) Ethel

    SvaraRadera