tisdag 1 oktober 2013

Att erkänna när någon (mannen) har rätt.

Ibland tar det lång tid. Ända sedan vi flyttade ihop september -77 så har Thore hävdat att man sover bättre när det är svalt i rummet. Jag som hatar att frysa vill ha varmt och gott. Nu i sommar har vi på grund av vädret sovit med fönstret öppet och det har varit super skönt. Vi sover inte med fönstret öppet nu men har det öppet en stund innan vi lägger oss och absolut inte elementet på. I morse sa jag, det är skönt och sova när det är svalt jag sover bättre. Min kärlek tittade på mig och log så där stort som han brukar när han får rätt även om det tar några år. Det var inte svårt att erkänna att han har haft det under alla år. Det som har varit svårt är att lägga sig i ett kyligt rum inte helt lätt och ligga och läsa när jag blir iskall om händerna, jag kan ju alltid prova att ha vantar på mig :) Artrosen och vita fingrar värker mycket när jag blir kall. Men som sagt jag sover bättre så jag kommer nog på något för fingrarna till slut.

När jag frågade vad ska du göra i dag, svara han köra till Borlänge. Jaså säger jag det får vi se. Jo sa han så är det. Det tog bara 45 minuter innan telefonen ringde H från jobbet du ska vara på terminalen i stället. Så där jag nu fick jag ju rätt :)

Något som jag hatar är när jag har börjat på ett jobb och någonannan bara tar över. Jag jobbar med en sådan specialist. Jodå jag har påpekat det ett fler tal gånger. Nu hände det i går igen. Hm jag var på väg att säga till men så kom jag på om jag bara tittar på eller går och sätter mig så får jag lite energi över till jag ska gå hem. Jag kan ju redan jobbet som någon tog över så det var inget jag behöver lära mig, ska jag då kommentera det ? NÄ vill någon så låt någon göra det. Jag har inte behovet av att visa att jag kan för jag VET att jag kan. Men lite smått irriterande är det allt, nästa gång ska jag ta ett djupt andetag och säga varsågod. Då kanske någon kommer på sig.

Nu klipper Thore gräset och jag ska greja lite innan det är dags för jobb. Tror nästan att han funderar på att bygga ut vedskjulet i dag. Han ska ju inte börja jobba förrän kl 2300, lagom tills jag kommer hem. Jaja sen är han ledig i flera dagar.

1 kommentar:

  1. Kanske vi ses i helgen :) Svalt i sovrummet är ett måste!

    SvaraRadera