söndag 18 november 2012

Årets första och sista kräftskiva.

Vi ahr haft kräftskiva med E-L och O i massor med år. Någn gång har vi fått till det i augusti men lika ofta har vi haft det senare. I år så blev det som bekant i november. Kräftorna var super goda och lika så västerbottenpajen lite bröd och sallade till. Thore och O drack god öl medan jag och E-L drack ett gott vin. Jag hade något framför kameran men vad vet jag inte men så är det när proffsen jobbar ibland så blir det bra och ibland mindre bra. Men vännerna är ju bra och det är de viktigaste
 
 


Kul med kort. Thore lyckades att få till ett riktigt fint kort på oss gamla vänner. I augusti så firade vi 26 år som goda nära bästa vänner. Härligt är det och ha en sådan vän som E-L.  Dagen till ära så var vi gråa men bara till kläderna för annars är det inte ett dugg grått när vi träffas.



Dessa två glada gubbar har känt varandra i 21 år. Hade varit kul och satt in kort från den tiden men inte har de förändrats så himla mycket.


Vi hade en härligt kväll. Jag längtar tills vi flyttar och vi har kommit i ordning med hjälp av dessa vänner så det blir ordning på våra träffar. Två gånger om året är för lite. Överlag så ska det bli ordning på att träffa alla våra andra vänner som har fått legat i träda nu i två år. Jag längtar efter M,B I,O C,R,S och M en riktig vår fest får det bli.

Tack go vänner för en härlig kväll, nu är det sängen som gäller kl 0845 kommer Ella farmors lilla fjälla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar