söndag 9 januari 2011

Söndag kväll.

I går så var vi hos Mia och lämnade vitrinskåpet som hon ville ha och som vi inte får plats med. Sedan så tog vi en tur till syster yster och lämnade två lådor med loppis saker. Kul och träffas. Vi diskuterade vår kommande semester resa hur mycket vi längtar till den. Men nu är det inte så långt kvar. Det är bara jag och Thore som har massor att göra innan dess.

I dag har jag putsat alla fönster och tvättat persiennerna. Alla gardiner är tvättade och jag har packat ner en del saker. Nu är det mest kläder och lite saker i köket som ska ner.

Kristin och Lasse var och hämtade Klöva Hallar möblerna det känns så himla bra att de ska tillbaka dit. Vi hade en trevlig fika stund innan de körde härifrån.

Thore är på väg till Borlänge, hoppas nu att det inte är så halt som de har varnat för längre upp i landet. Jag vill ju gärna att han kommer hem hel. I morgon ska jag till sjukgymnasten, på tisdag ska jag till fotspecialisten plus att doktorn ska ringa på förmiddagen. Jag hade tänkt hinna packa det sista också denna vecka så allt är klart till på fredag. Eller iallafall till på lördag. Så får det bli upp packar dag på söndag och städ dag på måndag. Så himla spännande det kommer att bli. En liten märklig känsla har jag allt att någon annan ska bo här. Vi kollade över nycklarna innan och satte namnlappar på den. Uterummet brevlådan redskapsboden förrådet. Hur många som helst.

Nu är det sängen som gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar