lördag 23 oktober 2010

Lördag

Nu har vi sålt en frysbox, en åk gräsklippare, ett bord, ett akvarium på blocket och en massa andra små saker på bakluckeloppisen. De som vi fick över efter en riktig storstädning av vinden och garaget och en genomgång av alla skåp och vinklar och vrår packade vi i Thores skoda och körde iväg till Gualövs idrottsförening. De har en stor loppis i juli månad så där kommer våra saker att säljas. Kul och hjälpa dem till och tjäna en slant.
Varför köra så långt? Jo för det är syster yster som bli gynnad här.

Vi var en runda inom förmedlingscentralen i Tyringe för att höra hur man gör om man vill sälja grejer genom dem. Vi får nog ett skåp och en grupp över som vi behöver bli av med.

Syster yster bjöd på kaffe och middag och det tackar vi så mycket för. Gott var de.

I går kväll när vi hade städat hela dagen och rensat så tog vi en behövlig dusch och sedan så gjorde vi en god middag. Vi satte oss för att titta på Dobbidoo när jag fick en idé. Ska vi åka in till stan och gå till Wallmans och möta upp Carina och Lasse och gratta honom? Ja så Thore så det blev en snabb runda in i förvandlings rummet och sedan så ner till tåget.
Gratis inträde om vi hängde av oss jackorna och gick upp till den översta baren och tittade på avslutningen av showen. Det gjorde vi gärna. När det var slut gick vi till schlagerbaren och där kom Carina och kompani. En kul kväll med kareoke.

På väg hem möte vi vännen Jocke. Men vad det regnade när vi kom hem. Springa i hög klackade stövlar är ingen hit precis. Så vi var super blöta när vi kom hem.
Men vad gör det när man ändå ska hem och lägga sig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar