söndag 30 mars 2014

Hela helgen.

 
Min helg började i fredags kl 11 för då vaknade jag. Upp och tittade på vädret och drog på mig löparkläderna snabbt. Egentligen var jag så trött så jag tänkte bara gå men när jag väl kom igång så gick det bra och springa. Sen satte jag fart med städningen en ordentlig rengöring fick det bli. Jag trodde att Thore skulle komma hem till middag så vi kunde hjälpas åt men nejdå han kom när allt var klart och jag hade varit och handlat också.
Jag tog en tur inom Påarp för att hämta tre ljuvliga ungar. Isac stolt som en tupp han hade fått fotbollens tränings pris. Duktig kille.
Det blev lite fredagsmys när vi kom hem och det hjälpte glatt till och skruva ihop ett ny inköpt bord med farfar.
 
 
 
Jacob vårt busfrö som eventuellt har lite konstiga idéer för sig. Han är så full med bus så jag blir förvånad över allt han kan. Han har hittat ett program på mobilen som han filmar en och så helt plötsligt så släpper han ner ett piano i huvudet på en. Så skrattar han och vet inte riktig var han ska bli av. Kul kille.
 
Jacob vakande först av oss alla. Mysigt när han kommer och läggar sig hos oss och kelar lite. När Ella kom så blev det lite mera mys sen var det dags att gå upp. Jag skulle springa och barnen skulle fixa frukosten medan farfar bytade bromsar på sin bil. Mia kom lagom när det var framdukat.


Vissa saker är viktiga som här har vi en tjejsida och en killsida. Vi är lite lugnare än killarna.
 

När jag hade varit på Ycc medlemsmöte och Isac på Judo så skulle vi så klart spela kub. Först så var det jag Isac och Jacob i samma lag Mia Ella och Hanna i ett. Då vann Mias lag helt plötsligt när vi lede stort jag och pågarna. Undrar fortfarande hur det gick till.



Så ville töserna inte vara med så det blev pågarna med förstärkning av farfar i ett lag och jag och Mia i ett. Nu hjälpte det inte så väldigt mycket för pågarna för Mia slår man inte hur som helst.Jjag tror att hon har tränat i smyg för inte sjutton har hon varit så duktig innan. men vi gjorde rent hus två gånger så pågarna var lite små sura.


Som alltid så åt vi en god middag och därefter så tittade på en film när den var slut så skulle vi gå på spökjakt och var gör man det bäst om inte på kyrkogården. Så vi tog en promenad till vår fina kyrka för att kolla om det fanns några spöken, jodå vi såg några här är ju tre plus en spökhund. Han får vara med så länge han är kopplad.



Kolla tre spöken till,. När vi var på väg hem så ringde Daniel var är ni? ute och letar efter spöken. Jaha sa han hittar ni några nä sa vi inte än. Men när vi kom hem så satt där ett spöke utan för vårt hus.


Lugnet la sig över Gesällgatan när barnen åkte hem, vi satt och tog det lugnt en stund sen åkte även Mia hem. Då dök jag sängen. För i dag så ringde klockan tidigt. Vi skulle till Skäralids National Park och springa. Vi började och springa upp för trapporna sen fick vi vila. :) Det är ljuvligt att springa där backe upp och backe ner här gäller det att ha koll på fötterna var man sätter dem. 


Vi tog den röda Norra rundan två gånger 14,6 km och sen tog vi en runda runt sjön på naturstigen också. När vi hade stretchat och bytat om lite så åt vi lunch där på restaurangen gott var de. Jag var helt slut när vi kom hem men då var det dags för tvättmaskinen att snurra och så skulle jag dammsuga. Thore tog en tur med motorcykeln. jag dansade Line Dance jätteskoj. När jag kom hem så tog jag ut min hoj också en premiär tur på 3 mil blev det. Nu är det sena söndag kväll och en helt ny vecka framför oss har vi. Ska bli spännande och se vad den har att bjuda på mer än jobb.

2 kommentarer:

  1. Var har ni nytt bord? Hur jobbar du denna veckan? Sen glömde jag den tredje saken jag skulle skriva...

    SvaraRadera
  2. Ett hörnbord, jag jobbar em.

    SvaraRadera