fredag 21 mars 2014

Jag har tänkt..

I princip hela veckan att jag skulle blogga men tyvärr så har det varit lite snålt med tiden.
Vi var ju och turande med Ycc i lördags och det var superkul 50 personer och alla var nöjda med kvällen. Jag har lagt ner lite jobb på denna turan, tagit emot mail från alla som skulle med, skickat ut menyn och tagit emot allas matbeställningar. Sammanställt dem och mailat till båten. De tog tid och få allt rätt, inte kul om jag hade glömt någon. När vi kom på båten så sa servitriserna att vi tar upp nya beställningar?!!! Va jag har ju allt här på papper och ni har fått mail om all mat de ska vara klart nu säger jag. Jo vi vet säger tjejen men vi gör om det. Jaha va fan.
Jag hatar när folk leker med min tid får mig att göra en massa saker i onödan. Så jag går fram till Hovmästarinnan och tala om för henne att detta gillar inte jag, förbannad är jag inte men så onödigt att jag ska lägga ner en massa jobb som de bara nonchalerar. Då säger hon vi får se om vi kan kompensera dig. Nä sa jag de behöver ni inte men prata med de som tar emot bokningarna för det var de som sa att jag skulle göra så här.

Vi fick vår mat och det var jättegott och servicen var kanon fin. Vi skålade och sjöng och alla hade trevligt. När det var dags och betala så bjöd de på min mat och det var supersnällt av dem. Vi hade vänner från Göteborg som bodde över hos oss och en från Teckomatorp. Givetvis så hade vi bäddat innan vi åkte iväg och det var skönt och slippa göra det mitt i natten. Våra gäster åkte hem 12 och då gick vi på en långpromenad sen var det dags för mig och köra och dansa.

I måndags var det gympa med Ella alltid lika kul att titta på. I tisdags så var jag på yoga massage och jag var helt slut i hela kroppen efteråt. Satt i soffan med filt på och en varm och skön brasa värmde gott. I onsdags så hade vi 31 årig bröllops dag. Thore fick en puss innan jag körde. Efter jobb var jag hos Åsa vi skulle ha back träning i Pålsjö skog. Kinesiska muren 7 gånger och de andra backarna och trapporna ett flertal gånger. Super trött när jag kom hem lite energi fick jag när jag såg den fina buketten jag fick av Thore. I torsdags så körde jag direkt hem till Ella för det var dags med simskolan. Isac har lämnat in ledighetslappar om semester i mars nästa år. Vi får väl se om vi kan åka med dem. jag hade PDP samtal eller kvartsamtal med min gamle chef Johan och jag fick en bra bedömning och en hyfsad bonus, tillsammans med skattepengarna så blir det en bra resa.

Nu ringde Ella för att bestämma om i morgon då ska hon nämligen till sin farmor och sova över. Har du godis? Nej de har jag inte. Då får vi köpa de. Ja så är de.

Vi har bestämt hur vårt uterum ska se ut och så har vi varit och kollat så nu ska Thore bara ringa och beställa de. Det kommer att bli så bra så.
Jag beställde klänning till Åsas bröllop på nätet och tänkte att den kommer aldrig att passa men den satt som gjuten på mig. Inte ett hekto jag får gå upp i vikt för då kan jag inte ha den. Jag får springa och träna lite mera så kommer det att bli bra.

Nu ska jag äntligen börja och läsa min bok från Åsa Hellberg som heter En liten värld. Jag har precis läst ut Kristian Gidlunds I kroppen min. Jag vet inte vad jag ska säga om den. Bra! Ja på sätt och vis men väldigt tragisk också så klart eftersom han dog. Samtidigt så får man sig en tankeställare, hur bra man har det, så lätt det är att gnälla för inget, hur grannen gör, vad arbetskamraten säger. Vi som är friska tar det ganska så förgivet att det ska vara så, en förkylning sen är det kört då är vi dödssjuka. Men så är naturens gång med oss människor. Evigt tacksam är jag för att jag är frisk och att min familj också är det.

För att jag ska bli ännu friskare så ska jag gå på hälsomässan i stan i morgon med min bästis. Vi brukar gå dit eftersom det är i stan och det är ganska kul. Min yoga massör ska vara där så jag hoppas på att hon har en tid till mig när jag kommer. Men först ska jag jobba lite. Thore jobbar och kommer inte hem förrän i morgon kväll så då kan jag också jobba.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar