måndag 30 december 2013

Helgen

Den har varit så lugn och skön, det är inte många knop vi har gjort mest haft det mysigt. Jag har läst och Thore har ritat. Haha vi har varit och kollat på uterum, så nu har Thore fixat med ritningar och lämnat in bygglov. Vi får väl se om det blev bra annars så kommer det tillbaka så får man göra om och göra rätt. Då tar vi hjälp av skånska byggvaror.

Jag har läst de här omtalade böckerna om 50 nyanser, nja får jag väl säga inte helt i min smak lite mycket med sex i dem men det var väl de som var meningen. Nu ska jag ta en deckare för efter massa sex så kan det vara bra med några mord och lite blod. :)

I morgon får vi reda på om Thore ska jobba eller inte.

I går så hade jag intervall träning först så värmde jag upp bort till Hellbergs och sedan så sprang jag intervall mellan lyktstolparna, ner stationen och sprang 6 gånger i trapporna och 4 gånger i backarna från tunneln. Sedan bort till mörarpsgårdsvägen och tog den backen upp 6 gånger, nu är jag rejält trött men inte än är jag hemma. fortsatte med intervall mellan lyktstolparna till tunneln under bjuvsleden den tog jag 5 gånger äntligen var jag klar. Lite lugn jogging hem skönt med stretchning och dusch nu.

I dag så tog vi rundan från mörshögsvägen till G tågarpsvägen och så hem det blev tempo den sista 1,5 km lika bra och ta ut sig ordentligt. Lunch med Ritha på Tzatziki i stan jättetrevligt hade vi de som vanligt. Nu är det Fröken Frimans Krig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar