torsdag 25 oktober 2012

Buden haglar.

Jag var med Jacob på simskolan i dag det var klädsim. Han tycker att det är lite jobbigt att byta om i damernas omklädningsrum men eftersom han inte vill byta om själv så får han göra det. Jag hjälper honom så det går snabbt. Mysigt och träffa dessa ungar.

I dag så hade vi en liten besiktning av vår lägenhet och den gick bra inga klagomål. Det var ju skönt. Jag visade runt lite på området och de tycker att det ser så bra ut.

Vi har börjat och buda på huset i Mörarp Vi sa 2200 de sa 2300 och så skulle de vara snabb inflyttning. Ahnä det var de som sa att de kunde flytta den 1/12. Då får de stå för det. Inte förhandlingsbart.

Vi sa 2225 och de sa 2275. Hmmmm det tål och tänkas på, vi vill inte ge mer än 2250. Nu håller vi dem på halster ett tag. Det är ju bara vi som är intresserade och huset har varit till salu länge. Så vem ska ge sig först?? Det är frågan.

Vi har fått nya arbetstider på jobb, bra eller dåligt det får tiden utvisa. Vi ska jobba 0600-1400 1350-2250. Vi slipper och jobba till 1640 på fredagen när vi jobbar fm och det är ju skönt men det kan kvitta för min del. Thore jobbar ju ändå de fredagar.

Nu är det dags för sängen och Liza Marklund.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar