fredag 17 juni 2011

Fredagen i hemmet.


I dag så har Thore fixat fint i rabatten på framsidan. Jag har plantat och så har Thore lagt fina sten. Det kommer att vara en lättsköt trädgård.

När jag städade så for Thore till Maxi, jag hann och prata lite i telefon med min vän också. Vi festade på taccos i dag och så skulle vi äta jordgubbar till efterrätt, men då fick vi besök av våra kära barnbarn och sonen.

De var ute efter och köra lite mc. Ja det är lika bra och börja i tid det som krokigt ska bli. Eller så säger man kanske inte. Thore har köpt en eldriven mc som bara pågarna älskar. Den går faktiskt ganska fort.




De körde vars två rundor innan det var dags och byta. Första rundan som Jacob körde så sprang Daniel med och höll i hojen, Han orkade bara en runda så fick farfar ta över men han orkade inte heller så mycket så han släppte och så fixade Jacob det själv. Glad som en spelman var han. De körde så att batteriet tog slut nästan. Nu står den på laddning till på söndag när det är dags och köra igen.


Efter jordgubbsätningen så skulle det grillas lite. Här sprutar de på "tändvätska" det ska man ju ha.
De väntade ett tag innan de satte fyr sedan så grillade de korv med bröd "kanelbullar" när man grilla så ska man ju ha något att dricka så de tog var sitt glas "öl".


Nu är det färdigt grillat så här äts det för fullt efter den härliga grillningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar