måndag 20 juni 2011

Helgen.


Härligt när klockan ringer 0600 en lördagmorgon. Nu så skulle vi iväg på en mc tur som kallas för frukostkörningen.
Vi mötte upp Inge i Kågeröd och så fortsatte vi till Höör och Bojertz café där vi träffade 9 glada yccare.
Vi åt en super god frukost buffé som kostade 50kr väl värt de. Där fanns allt på detta frukost bord som vi bara kunde tänka oss.
Det regnade när vi körde hemifrån och efterfrukosten så stänkte det lite. Men efter en stund så kom solen fram. Gissa om det var varmt med regnoverallen på. Den åkte av vid den första bensträckar pausen.




Det var Per som var vår road kapten. Han kallas för Buschman, han hittar verkligen alla små asfalterade skogsvägar. Vi körde runt i trakten av Höör mot Hässleholm strax utan för Kristianstad. Tillslut mot Tyringe. 



Här har vi korv och glass paus. Inge, Maggan, Näsumsmannen och Gullvi diskuterar livet här.
Jättekul och träffa dessa underbara människor som man snackar med i 5 minuter och sedan så känns det som vi har känt varandra hur länge som helst. På denna turen var där 4 nya för oss, fast de är gamla medlemmar.


Vi avslutade på Lasse och Lisas café som ligger mellan Tyringe och N Rörum. Så fint det var där. En man och hans kvinna som bakar "gamla" kakor. Helt prisvärt med en god kaffe fika där.

Se så fint där är, de har öppet nästan alltid. Efter den goda fikan så var det dags och köra hem. Där hemma var det till och kasta sig in i duschen, vi ska på fest och vara där 1830 trodde jag. Som tur så kollade jag efter och tiden var 1900. Skönt och få en stund över innan Daniel kom han agerade vår privatchaufför denna kväll. Vi hade egentligen tänkt cykla för det är inte så långt dit men det regnade och man vill ju inte komma bort blöt.

Här har vi de ljuvliga värd paret, Tina och Fredrik. Vi fick super god mat och dricka. Hur kul som helst var det. En ljuvlig efterrätt.


Ett parti Fia med Knuff spelade vi nu hade deras barn lekt med pjäserna så vi saknade ett par röda så det blev lite grönsaker som fick agera pjäs.

Vi tog ett parti kub också mellan skurarna. Här har ni det förlorande laget. Men de var super glada ändå.

Det var en härligt rolig kväll och vi hade vett till att gå hem i tid. Så det var inget besvär när klockan ringde i söndagsmorse så vi kunde komma upp och tvätta motorcyklarna. Det blev en massa tvätt och polerande nästan hela dagen. Jacob var här hos oss han tvättade "sin" mc.

Nu i efter middag har jag letat efter kläder på nätet som vi ska ha i vår webbutik i Victory klubben. Inte helt lätt och veta vad andra tycker om för kläder och vad de vill ge för dem. Så klart ska det inte vara för dyrt men det kommer att kosta lite ändå eftersom vi ska ha lite tryck också på de.

Vi tog en kvällspromenad innan så nu ska jag fixa lite innan sängen kallar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar