måndag 13 juni 2011

Fler bilder


Här sitter vi och äter den sista middagen tillsammans på lördagkvällen. Här är folk från Malmö Trollhättan Motala Karlshamn Karlskrona Helsingborg.





Denna hojen bor i Malmö det är en Vicktory Vision. Snygg nä inte speciellt tycker jag men ägaren tycker om den som tur är.


Här har vi en Vegas som ägs av en tjej.


Denna maskinen ägs av en kille som är med i en religiös klubb. Jo då de finns de också. Vad den klubben heter kommer jag inte i håg men där fanns en som heter Lord of Jesus.


Här har vi Handelsbodens mckläder. Helt plötsligt så kom det en tromb och tog tag i tältet och blåste upp det på taken. Som tur var fastnade de här uppe på buss taket. Det hade inte varit kul och det hade fortsatt ner på alla motorcyklar. Det hade blivit dyrt. En man var lite kul, han ville prova jackan som hänger högst upp till höger.


Så här såg det ut nästan hela tiden från fredag till söndag. Vi kokade massor med kaffe.


 Här har vi Rikard från Motala som har en Victory från -97 men har planer på att köpa en King Pin 8 Balls här har han fått lov och provsitta min. Det är heligt man sätter inte sig på en privat mc utan att fråga om lov först. Det såg ju bra ut så det ska bli spännande om han köper en eller han tar någon annan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar