måndag 13 juni 2011

Det stora lägret:)

 Här har vi kommit fram till High Chaparal. Vädret är molnigt men det är varmt. Skönt. Den första som jag ser är en jobbekompis. Ganska rund under tofflorna.

 Här har vi Victory klubbens samlings plats. Här satte vi upp bord och bänkar så alla som är medlemmar i Victory kom hit och tog en fika och snackade, jättetrevligt var de och massor med folk hela tiden.

 Här har vi Presidenten och vice presidenten för Victory club Sweden. Sigge och Charlotte. Givetvis hade jag mina fina glasögon med mig som jag mer än gärna lånar ut till behövande.


Gissa om pågen i mitten blev förvånad när han ser sin morbror på en mc träff. Det var ju ett tag sedan vi träffade Danny så Thore kände inte igen honom. Men som tur var gjorde jag det och Danny kände igen oss. Det tog ett tag innan han fattade att det var vi. En gemensam måltid är ju alltid trevligt.



Nu har det kommit lite folk i från Karlshamn, Uppsala det är kul när det kommer folk från hela Sverige. Ett par kom i från Kiruna en man i från Skellefteå. De hade en bit att köra. De som var från Kiruna var med i en klubb som heter Svinkallt. Lite kul.


Här har vi Jasons mc den har han lagt ner lite tid energi och pengar på. Väldigt fin är den.

 Uppfinningsrikedom finns det gott om.


Här har vi "glasis" som kom med fyra stycken som han ställde ut. Kompisarna körde hans hojar. Det är också en man som lägger ner mycket på sina motorcyklar. Han kör med dem alla och använder dem till utställning. Glasis är den i klubben som har fått flest priser.

 Denna bilden tog jag en tidig morgon. Lördag kl 0700. Det var inte många som var uppe det snarkade till höger och vänster på campingen. Skönt att vi bodde på pensionat i Herrestad 8 km ifrån lägret.


Här ska Thore smaka av frukosten som vi hade lagat till. Stekt bacon, prinskorv, vita böner, äggröra, bullar pålägg yoggi. Ja allt som man bara kan tänka sig. Det var jätte kul och hjälpa till med detta.

 Denna bilden tog jag på söndagmorgonen också vid 7 tiden. Det var inte mycket folk i rörelse men vi skulle ju fixa frukost till medlemmarna så vi var uppe med tuppen. Här fanns verkligen alla sorters tält som man kan tänka sig.


En typ av lampskärm. Eller ett luftfilter.


Här har vi uppställning av en massa Victory motorcyklar. Kul eftersom dessa är privata. Victory Road hade 6 hojar och så var det ca 42 privata som var utställda. Så där fanns massor och titta på.

Det var en super trevlig helg. Massor med folk var där. Vanliga ovanliga och så några som gud har glömt.:)
Visst var där en massa fylla vilket som egentligen var lite konstigt eftersom det var en mc träff, men så är det väl på dessa träffar. Ett mord var där också och det var ju lite onödigt men vi hade tur för vi hade åkt till vårt pensionat.

På söndagen så var vi uppe tidigt igen. Frukost mellan 8-10 skulle vi bjuda på vid bussen. Thore Mats och Lena stekte bacon och korv så det stod härligans till. Vi hade räknat med att det skulle komma lite mindre folk på söndagen än på lördagen. Men där hade vi fel. Det kom flera eller så åt de mer.

Vi började och riva och packa ner vid 11 tiden och så var vi klara och körde därifrån kl 13. Vi var nästan sist därifrån av Victory medlemmarna.

När vi kom hem så packade vi av motorcyklarna tog en snabb dusch och så var vi hos Daniel och käkade en grillad korv. Kul och träffa de små liven.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar