torsdag 9 december 2010

Snart fredag igen.


Så himla fort en vecka kan gå.
I lördags så var våra vänner I+B här vi tog en lång promenad här omkring och sedan så vankade det glögg med hembakade lussekatter och pepparkakor. Det var gott efter en promenad i det kalla vädret. Men härligt. Jag hade gjort en god kyckling frestelse till middag mycket gott var det. Kul när det är första gången man gör något och det blir gott. Jag gjorde dubbel sats för att det skulle räcka till mig nu i veckan som mat låda till jobb ja inte var dag men jag har faktiskt haft det två dagar.



Jag är inte så himla glad för kyla och snö egentligen men nu när den är här så är det fint. Det lyser upp ganska mycket med snö. Bättre med snö än med grått och regn.

I måndags så hade vi stormöte på jobb. Vi var alla på Sundspärlan. Ganska trevligt men tyvärr så är mycket på engelska och amerikanska och då är det svårt och vara fokuserad och hinna och lyssna och översätta allt. Massor med faktermer som är svårt och förstå även på svenska.

Jag hann och fixa julklapparna till våra tre barn och deras respektive.

I tisdag var jag på Evil Twins efter jobb och blev tatuerad av Jonas ett L för Leo så nu finns även han på min kropp. 
Jag börjar inte jobba förrän kl 8 på onsdagmorgon. Det var för att jag skulle på avvikelseutbildning 3 mellan 13-16. Vi har 8 timmars arbetsdag så antingen börjar men senare eller så går man hem tidigare.




I dag torsdag har jag haft fint besök. Leo med mamma var här när jag kom från jobb. Det var meningen att de skulle umgås lite med Thore men han fick köra och jobba redan kl 1030. Typiskt när det är något bestämt. När jag körde ut från parkeringen så ringde Åsa och frågade om jag kunde köra inom Familia och köpa den overallen som vi hade pratat om. Givetvis kunde jag de. Jag passade även på och köpa två semlor som vi fikade på till kaffet när jag kom hem. Efter massa gos och prat så lagade vi en god middag. (Som Thore skulle ha gjort) Så klart så skulle ju Leo också äta samtidigt som vi. Åsa som alltid har varit seg när det gäller att äta hon har lärt sig nu på 2,5 månad och äta fort. För när Leo vill ha mat så gäller det att de går fort att få fram bröstet.

Det blev en kall kvällspromenad till tåget för att vinka av barn och barnbarnet. Nu har jag sett halv åtta hos mig och alldeles strax ska jag gå och lägga mig. Det är långfredag i morgon på jobb.

1 kommentar: