lördag 11 september 2010

Frukost kalas

Dagen började med att jag ringde och sa att jag kan ta Jacob och Ella i dag när Isac spelar kup fotboll på Västergård. Det är inte så kul för de och vara med där. Speciellt inte när det är lite regnväder. I dag har Åsa frukost kalas för släkten så det passade så bra och ta med dem dit.. Mycket trevligt och gott. Det fanns absolut allt på detta frukost bord. Som den värsta hotellfrukost. Mycket gott.

Vi säger ett stort tack till Åsa och Marcus för denna ljuvliga morgon.


Ett för tidigt grattis till Åsa som fyller 28 den 14.
Ella var med farmor och farfar hos faster Åsa och hon gillade korven så mycket så att hon tog till och med Jacobs. Men de blev Jacob inte ledsen för. Han tog för sig av melonen som han gillar mycket.

Moster Dorothy satt mellan Åsa och Marcus. Här äts det och njuts.


Efter kalaset och när det var undan städat så var det dags för Åsa och jobba lite på sin semester. Jacob var ganska långhårig så en klippning var kanonbra. Han blev så fin och så fick han vax så det blev en fin frisyr.

När man har blivit klippt så blir det ju en massa hår på golvet och det får man ju dammsuga upp hårklippet. Duktiga Jacob som vill hjälpa sin faster som tack.
Sedan så har eftermiddagen gått i lugnet tecken. En skön stund hos Daniel och Cissi. Efter vår goda middag så blev det en långpromenad runt byn. Nu ska vi titta på Här är ditt Liv.
Förresten så var det tre matcher som Isac spelade och de förlorade de två första och vann den sista med 7-3. Isac och Milan gjorde 7 mål var under dagen. Duktiga killar.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar