fredag 23 juli 2010

Städ och tvätt

Dagen började med molnigt väder. Kanon nu kan jag städa vår klädkammare och resten av huset.

Gisses vad man samlar på sig saker. Varför gör man det? Varför gör man de? Kläder som man inte kan ha antingen förstora eller försmå varför har man de kvar?

Jag fick i hop två kassar till kläd insamlingen och två till loppisen. När jag hade packat det kom jag på att det är denna helgen. Jaja det får väl stå till nästa.

I går köpte Thore ny tvättmaskin till oss observera oss. Den är vår. Fast det är mest jag som tvättar. Thore tvätta lite han med.

En jättebra maskin tycker jag. Den visar tiden hur lång tid där är kvar, det finns ett snabbtvätt program som tar en 30 minuter. Det är perfekt när man har köpt något nytt som inte är smutsigt utan man bara vill tvätta upp det lite. Likaså när man har varit på fest och inte är smutsig utan kanske bara lite svettig efter massor med dans.

där gjorde han ett bra köp min käre man.

Jag har precis bokat en helg med våra goda vänner från Östnor, Vi ska träffas halvvägs ca och bo på hotell och umgås en helg. Det ska bli jätteskoj. Tiden går ju så fort och det har hunnit gå ett år sedan vi sågs sist.

Nu är det dags för mig och gå ut och vattna och kolla trädgården lite.

3 kommentarer:

  1. vilken duktig pappa. körde han o köpte den alldelse själv utan att du sa till honom o va med???

    SvaraRadera
  2. Mia nu ska vi inte ha förstora och förutfattade meningar om far din.

    Han fick en lapp som det stod all info på till och med ett mail där det fanns en bild på den.

    Haha visst är han duktig. Kram

    SvaraRadera