fredag 7 maj 2010

Ledig fredag

Ja som ni har märkt alla så går ju tiden så himla fort. Hela veckan skulle jag ha ringt till min vän E-L men så har det inte blivit. Tänkte göra det efter maten i kväll men så satte Thore igång tvn och så var det Håkans bar. Inte något favorit program precis men jag gillar ju Patong så det är kul och titta då.

I dag så började vi med milen i Pålsjö skog plus lite backträning. Jag körde slut på oss båda riktigt ordentligt med min runda. Thore är inte så hemma i Pålsjö så han vet inte var de räliga backarna och trapporna är men det vet jag. Nu blir det ju inte så vi ska springa springtime i morgon men pålsjö backen måste man ju springa så vi tog rundan ner till Pålsjö krog och så hela vägen upp. Hahaha nu är det skönt men fasiken vad det bet i benen innan vi var uppe.

Så himla skönt och sätta sig i bilen och köra hem, duscha och käka och sedan till Ödåkra plantskola och köpte en tujabuske. Ja och lite annat också. Så i morgon ska har planteras. Jag var ju på simmet med Ella i kväll. Det var så roligt hon är super kul nu. När vi sjöng Björnen sover så ligger barnet på rygg med huvudet på min axel, först protesterar Ella för ligga på rygg kan vara farligt, men efter ett tag när hon märker att jag inte ger mig så sjöng hon med. Så himla mysigt. Ella är en super glad tös skrattar åt det mesta och de flesta. Hon älskar och prata med andra barn.

Ja nu till kvällen efter Baren så var det så ska det låta, sedan så kollade vi en film, Dave. Så hela kvällen har gått åt till tvn.
Nu är det dax att krypa ner det är en stor dag i morgon. Lördag den 8 maj. Undrar vad den har att bjuda på???

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar