lördag 8 maj 2010

Bröllopsdagen

Dagen började med ett telefonsamtal från Janne. När ska Daniel gifta sig i dag. Ja sa jag när springtime börjar. Jaha sa Janne. Daniel sa bara i eftermiddag. Ja då var hans mor snällare som sa när.
Vi tog en tur till El giganten för att köpa DVD skivor till filmkameran. Så klart att det blev fel. Fick cd skivor i stället så det blir till att köra dit i morgon och byta. Men en ny skrivare blev det och den installerade Thore nästan helt själv. Vilken datahacker jag har till man.

Oj vad tiden går fort nu så var det hög tid att fixa till sig så vi kunde gå på bröllop. Daniel och Cissi. Ja gifta sig och gifta sig de skulle skriva på pappren som Daniel sa. Det är ju lättare om något skulle hända.



Så här tjusiga var jag och Thore. Synd att det var så himla kallt och regnigt. Annars så hade det varit lite annan klädsel. Ingen tröja på Thore och så hade jag haft korta byxor.

Lilla vackar Ella lite förskäckt för hon vet inte vad som ska hända. Jag tror att hon känner sig trygg i faster Mias famn.

Spelevinken nummer 1. Jacob han var så himla fin i slips och väst.



Här har vi ju fotomodellen själv. Isac lika snygg som sin bror med slips och väst. Han var väldigt allvarlig och tog sitt uppdrag på största allvar.


Familjen Ohlsson/Lundkvist. Ella hjälper pappa med slipsen den sitter lite snett tycker nog hon. Det var en himla fin ceremoni Kort men fin. Vigselförrättaren var en mysig kvinna som gjorde det hela fint.


De nygifta tu.


Daniel har lite problem med ris i sitt ny vaxade hår. Det fastnade så lätt.


När vi kom ut från rådhuset så stod Janne Lotta med Joel och Lova där och så Maritta och Bengt. Daniel tittade lite konstigt ut från dörrfönstret och blev lite orolig. De hade kivat lite med honom på jobb så han blev lite skakig vad har de hittat på. Men det var lugnt. Lite ris i håret och så överlämnade av blommor och så en viltsvins tjälknöl. När Daniel var hos Maritta och Bengt så fick han smaka på det och så gott han tyckte det var. Då passar det ju bra och ge honom de. Han blev mycket glad för de. Tack M+B. Jättekul att ni kom.


Brudbuketten så fin så.
Sandra och Marcus som själv är ganska nygifta och väntar sitt första barn.


Ja vad ska man säga de är så fina dessa ljuvliga ungar.

Här är farmor med sina tre kanon killar. Inte helt lätt och fånga alla på bild och vi blir så här bra. Lite konstigt att Jacob inte gör en min. Hahahhaha




Den supergoda bröllops tårtan som Lina hade haft jobb att göra. Mycket god var den.



Eller hur Daniel. Man ser ju på hans min hur god den är. Daniel äter aldrig tårta det är de värsta han vet. Men här tvingar vi honom och ta en tugga. Jag sa när ni har skurit så ska Daniel mata Cissi med en tugga och så ska Cissi göra samma till Daniel. Hahahha vad man kan få folk att göra.

Här tränar Marcus på Ella. Det gick bra hon somnade gott i hans famn. Han kommer att klara av sin pappa roll galant. Pågarna älskar när han leker med dem och det gör han ofta när han hälsar på hos dem.

Det var en jättemysig eftermiddag och kväll. Vi åt en god smörgåstårta och så Linas goda tårta. Massor med snack och skratt, det blev en dag som Daniel och Cissi ville ha de.
Nu så sover Thore och jag ska göra likadant snart. I morgon ska vi springa innan han ska jobba. Vår spring tur går till Påarp för där ska vi hämta vår bil. Då hinner vi säkert och kela lite med barnen också.












1 kommentar:

  1. Så fina de var! Höll det uppe? Var ju rätt tradigt väder hela dan, men här regnade det inte vid den tiden. Förstår att du aldrig ringde den dan du bloggat att du skulle...då hade du väl aldrig kunnat hålla tyst ;)
    Ser fram emot att se fler bilder från den stora dagen! Och självklart att höra om allt!

    SvaraRadera