onsdag 17 december 2014

Julklappar till gullgossar.

I måndags så var det dags för lucia firande hos Ella, tåget till Påarp kl 0621 och så en promenad hem till den. Pågarna var nyss vakna när jag kom de var så där morgon gosiga och satt i soffan med vars en filt och mös. Vi plockade upp mormor och så till dagis. Givetvis så var det super fint och sjöng gjorde de som bara den. De sjöng riktigt i stämmor, de tre pepparkaksgubbarna och gumman var ett par toner efter luciorna och tärnorna. Så roligt och höra de är så duktiga.

Jag köpte frallor med mig och tog tåget vidare till stan, en promenad upp till Mia. Det blev en fika innan det var dags och åka till barnmorskan. Där lyssnade vi på "Tage" och det lätt så bra så. Allt var mycket bra. Ganska kul att Mia har samma barnmorska som Åsa så det blev lite familje uppdatering där.
Sen har ett av mina dagbarn fått barn så vi passade på och körde och hälsade på hos lille Malte, jätte mysig liten kille. Kul och fortfarande ha kontakt med dessa små monster.

En liten tur till Väla tog vi handlade lite nödvändiga ting och en julklapp till Thore. Sen var Mia snäll och körde mig till Påarp. För nu var det Isac och Jacobs tur och vara med sin farmor. De fick frågan ska vi åka tåg själva eller vänta på Pappa Daniel? Tåget sa de i kör. På med kläderna så går vi. Nu ska här delas ut julklappar till dessa snälla barn. Vi åkte till Vida Världens Vaccinationsbyrå i stan. Där fick de sin första Hepatit spruta de ska ha två till. Dyrt som poker är det 450 kr per spruta så jag sa att det är er julklapp. De sa Tack. Vilken snäll farmor jag är :)

I går så läste jag Lars Kepler Stalker den var så spännande så det gick inte och lägga den i från mig när den väl var slut så kändes det riktigt vemodigt och lite ensamt. Jag har flera böcker att läsa som tur är.

I dag så var det dags för sjukgymnasten lite nya övningar och så lite mer isning. Jag har fått återbesök hos doktorn den 9/1. Mitt mål var att jag skulle kunna köra bil denna vecka, det sket sig det går inte. Men jag tränar envist på det. Den 7/1 bör jag kunna göra det för då ska bilen besiktigas. Kan jag inte så får jag lägga ut det på entreprenad.

Nu ska jag gå och gratulera min kära vän Bitte som fyller 64år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar