lördag 7 januari 2012

Nu e vi på G

Vi vaknade efter en skön natt sömn låg och lyssnade på ring så spelar vi ett bra tag. Det var en tant på 97 år som ringde in och klarade frågan så himla härligt. Tänk om man är så klar och pigg när man kommer i den åldern. Det gäller nog och hålla igång.

Vi tog en lagom springrunda tillsammans i dag och det kändes så bra. Vi hade tur för det regnade lite precis när vi kom ut men det slutade så det var riktigt härligt väder och springa i. När vi kom hem och stod och stretschade här ute då började det regna ordentligt.

Först så ringde Daniel de kan inte följa med på kalaset för Ella har kräksjukan, sedan så ringde Mia hennes sambo är sjuk så det blir bara den lilla skaran som kör till kalaset i dag.

Åsa´s Leo är också dåligt. Så det blir bara jag, Thore och våra kära töser så ger oss i väg för att gratulera käre svärfar som fyller 81 år.


Som han brukar säga Gubben är gammal. Ja det är han men som tur så kan han sova utan käpp och det är vi så glada för.

Så vi ska ha en trevlig eftermiddag i Klippan. Kvällen kommer inte att bjuda på något spännande vi ska vara hemma i vår ensamhet och bara umgås med varandra. Thore ska jobba i morgon middag.

Jag ska städa, stryka i morgon och så ska jag kolla in två hus bara för skoj skull. Kanske det ena är något för oss, det hela hänger på garaget. För det är viktigare än resten:))))
Det hade underlättat en hel del om vi två hade vetat vad vi vill och var vi vill bo. Haha

1 kommentar: