fredag 1 juni 2012

Helg igen.

Nu har hela veckan gått. Så snabbt så det är inte klokt. Jag har jobbat tränat grejat här hemma. Hur mycket som helst känns det som.
I söndag så tog jag fram min racer hoj och var ute på en kvälls tur efter att jag hade kört mc med grabbarna i Ycc och Thore hade kört och jobba. Härligt med denna racer som är lätt och cykla på men det var längesedan så jag hade lite problem med växlarna.

I måndags så vaknade jag tidigt så då tog jag en jogging tur runt byn. Mc till jobb härligt väder. I tisdags så var jag hos tandläkaren först och sedan så träffade jag Åsa i Pålsjö skog där vi rastade varandra. Först Kinesiska muren 6 gånger upp och ner och så avslutade vi med en ca 5 km runda. Härlig kvalitetstid med dottern säger jag bara.


Här är ett kort på mina kära svärföräldrar. Jag har aldrig förstått det där med en elak svärmor som inte tycker att svärdottern duger till sonen. Så har vi inte det. De är båda värda sin vikt i guld.



I onsdags så grejade jag här hemma med tvätt och dylikt och spelade wordfeul på min telefon. Haha det kan jag göra mycket och länge. Jag hämtade Smockie efter jobb. Han skulle sova över här. Vi gick en härlig kvällsrunda och så var han ute i trädgården och mös runder. Vår Bulldozer. Det blev inte så mycket sömn precis. När han lägger sig ner så tror man att golvet ska ge vika. Han blev super glad när Thore kom hem och la sig när kl var 0315, jag blev väl inte lika glad, jodå för att Thore kom hem blev jag glad men inte att hunden höll på och vifta på svansen så väggarna höll på att spricka.

I morse så väckte han mig 0645. Smockie sover till 10 ska Mia. Ja visst eller hur gör han. Hundskrälle. Men vi tog en härligt morgon promenad duktig var han tills vi möte en liten hund då började han morra och skälla. Tosing.

Sen var jag och Thore och tittade på ett hus på Humlegården. Jodå det var fint men än så vet jag inte om jag ska säga ja eller nej. Thore kan ju bo var som helst en liten etta med stort garage så är han nöjd.
Nu in natten så har jag packat och grejat för i morgon så hämtar vi Jacob och Isac för att köra till Göteborg och mysa i den staden. På lördag så går vi på Liseberg hela dagen. Vi ska se om vi hittar en fin present till Ella fjäll också där.

Eftersom kl är över 0100 så ska jag slänga mig i säng nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar