lördag 16 juni 2012

Lördagen

I går fredag så var det mycket på förmiddan som skulle fixas. Thore skulle byta däck på sin mc. Ja det var inte så jobbigt han tittade ju bara på. Jag skulle greja här hemma med de vanliga hushållssysslorna och så skulle jag till Maxi.  När jag kom hem så fixade jag lunch för våra vänner skulle komma inom efter sin Helsingörs tur. Fint väder som bara den är det. Så när de kom så blev det lunch ute och det var jätteskönt. På kvällen så grillade vi och efter maten tog vi en promenad för att titta på hus som är till salu. Vi träffade våra kära barnbarn som var på kullen och lekte och spelade boll. Jätteskoj.

Det blev en tidig kväll för i dag så ringde kl 0600. Samling vid Bårslövs macken kl 0700. Lite tradigt att det har regnat så mycket. Men tur att det inte regnar mer. Jag tog täten till Höör där vi ska äta frukost och träffa dem andra Yccare. Oj vad många hojar. 17 st och så var vi 22 personer. Det är populärt och vara med på Buschmans frukostrunda. I dag så blir det kulturellt. 4 Slott och Herresätten ska vi besöka under våra mil.




Här tar vi en benstärkare utanför Oveholmsslott. Det blev 30 mil och regnade det 5 droppar så var det allt. Men det hade kommit rejäla skurar för på vissa ställen var det superblöt. Men det gör inget bara det inte kommer uppifrån.

När vi kom hem så blev det en snabb dusch innan våra själv inbjudna gäster skulle komma. Åsa ringde och frågade när vi var hemma och vad vi skulle ha till middag. Kan vi komma och äta. Javisst självklart kan ni det blev svaret.

Vi har haft en härlig kväll här med dem alla tre. Leo är så härlig så man blir så glad av honom. Han pratar ett språk som ingen begriper men vad gör det när munnen går hela tiden och han är så glad. Han blev lite sur när mormor tog och satte en plastpåse över hans gips och tejpade med silvertejp. Men när han väl kom i duschen så var han glad igen, och det varade ända tills jag skulle ta av påsen.

Nu ha vi bara suttit och myst här i soffan dags och gå och lägga oss och hoppas på torreväder i morgon för då är det dags för den vanliga ycc söndagskörningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar