onsdag 20 juli 2011

Borlänge

Nu så har vi varit i Hökensås en natt och där träffade vi Daniel med familj. Vi hade en mysig eftermiddag med dem och en grillkväll. Det blev lite fiske också. Jacob kastade och Isac metade. Ella lekte med vatten. Det var helt ok att sova i tältet vi sov hur gott som helst.

När vi hade käkat frukost så packade vi ihop oss och körde i från Hökensås kl 11. Vi hade fint väder hela vägen till Kopparberg där kom en liten skur inte så det var lönt och ta på regnkläderna. När vi hade tankat i Grängesberg och hade kört en mil så kom vi precis när det slutade regna. Det var rejält blöt på marken men inget uppifrån.

Väl framme i Borlänge så kör vi in på rätt väg men vänder för Thore sa att det nog var fel. Så in på ett annat område och där frågade vi efter vägen. Fick veta hur vi skulle köra och se då hade vi varit på rätt väg innan. Efter en liten miss så kom vi rätt och utan för sitt nya fina hus stod Åsa och Stefan och tog emot oss.

Vi hade en ljuvlig kväll och satt ute länge och pratade och åt en god middag. De har både morgon sol och kvälls sol på sin altan så det var perfekt och sitta där i solen och avnjuta en god middag.

Efter en mycketgodnatts sömn så intog vi frukosten på altanen i strålande sol och +22 graders värme. Så tog vi vara motorcyklar Stefan kör en Yamaha som Åsa åker på. En sväng inom Kupolen för att träffa på Sofie dottern deras. Alltid lika kul och träffa henne. Vi körde en fin mc runda som hetr Husby rundan. Fina mc vägar. Ett fika stopp på en strusfarm gjorde vi också.

Nu ska vi ta en kaffefika och sedan ska Åsa på anställningsinterjuv så vi håller tummarna för henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar