torsdag 17 februari 2011

lyxlirarnas bilder

Jag och Thore på baksidan av Bamboo Island där det börjar bli stenigt.

Här ligger vi alla fyra och ska få en super härlig Alovera massage. Först är det Dorothy med Em och sedan Ce-Ge med den bästa som jag inte vet namnet på. Men vad hon är bra. Thore har fått killen med de hårda nyporna och jag som ligger längst bort har Oy som just här fotograferar till mig.

 Här har vi vattenfallet som var så himla vackert och ljuvligt. Vi hade tur som var där ganska tidigt så vi var helt själva där. Jättemysigt.

 Ja ni ser ju själva hur fint det är och lugnt var där bara fallet som man hörde.

Givetvis när man åker med en pick-up ska man sitta på flaket. Det får man här i Thailand. Det är jag och Thore och Ce-Ge och Po som sitter där. Po´s man kör och Dorothy håller honom sällskap inne i bilen.

 Nu har vi kommit till Kristallpoolen super häftigt var det. Kristallklart vatten och varmt var det. Mysigt.

 Efter en bra promenad på en dålig bro så kom vi fram till den blåa sjön. Det är ljuset som gör att den är så himmelskblå. Där fick man inte bada.

 Men här i de heta källorna fick man så det var vi tvungna till att testa så klart. Det var varmare än i ett badkar. Super härligt. Men så trötta vi blev efter det badet.

 Sista bilden är tagen ute på Bamboo Island. Det var på den sidan som var helt folktom varför förstår jag inte för det var mycket fint där också. Vattnet är bara så fint här.

Nu väntar mina vänner så jag måste gå men jag hoppas att ni njuter av bilderna.

1 kommentar:

  1. Åh vad ni verkar njuta, det gör ni rätt i.
    Hälsa till vara kära vänner och säg att vi kommer ner i januari ;-)

    SvaraRadera