söndag 13 februari 2011

Livsnjutning

Ja vi fortsätter med vår ljuvliga semester. Vi har det så härligt och njuter av dagarna och vi har verkligen inte ett enda bekymmer. Det är så härligt här finns knappt ord för det. Vi tar varannan dag vid stranden här i AoNang och varannan som vi åker på en utfärd. Här på kortet är vi på Phra Nang stranden. Egentligen inte för kortet är taget på andra sidan vi kunde gå över för det var så lite vatten.

Vi tillbringade hela dagen här och Claes-Göran fick en välbehövlig ben massage och fotskrubb. Efter det så svävade han på moln. Den här stranden är även kallad Prinsessans strand. Det skrev jag om i fjol så jag hoppa över den berättelsen. Men ett kort på prinsessans grotta bjuder jag på.


 En dag utan utfärd ser ut så här. Jag och Thore går upp kl 0600 för att springa i 1 timme. Det är ca milen som vi springer. Jätteskönt och göra det vid den tiden. Det är inte så mycket trafik och inget folk heller. Efter dusch och frukost så promenerar vi ner till Ao Nang stranden till hydda 8 och där blir vi mottagna med stora kramen av Ped och Esa. Jag och Thore har träffat Esa när vi sprang, för vi springer ju även förbi deras hydda. När  vi har satt oss tillrätta och bestämt när vi ska ha massage så bara njuter vi av solen och badet. Efter någon timme så kommer denna ljuvliga dam. Jag önska jag kom i håg vad hon heter men tyvärr så gör jag inte det. Men iallafall så har hon de ljuvligaste och största donutsen. Vi måste bara ha vars en sådan. Hon minns oss sen de andra åren som vi har varit här och det är så gott när hon kramar och pussa mig på kinden som jag är en gammal kär vän. I morgon så är det dags och träffa henne igen.
 Här får jag och Dorothy en härlig ansikts massage och rengöring av Em. Det är en botox mask hon har lagt på mig den gör mig massor med år yngre. Visst är livet härligt. Vi får även fot och ben massage ja man kan inte göra något annat än att njuta och för detta betalar vi nästan ingenting. Cirka 80 kronor. Helkropps massage 60 kr. Det är inte konstigt att man tar det nästan var dag.

 Det blev bestämt att Thore och Claes-Göran skulle ta sina botox lammkötts damer och åka till Chicken Island för en heldag. Ja vad underbart där var minst +34 och i vattnet var det säkert +30. Vi hade en sådan super underbar dag. En grej var där som störde lite. En ap hane som rotade runt bland grejerna. Men som tur var så rörde han inte våra. Han var på väg mot Dorothys väska men Claes-Göran räddade väskan och skrämde bort apan. Urk vad jag tycker illa om apor. Söta nä inte ett dugg.

Här har jag och Thore gått över till Tuppön. Det är en super liten ö en nationalpark. Ljuvligt fin. Det är Chicken också men lite tradigt är det när inte folk kan ta med sig soporna och lägga dem i soptunnan.

I går så ringde jag till mina älskade ungar. Gissa om jag hade tur när jag pratade med Mia så var hon på busfabriken med Isac och Jacob. De hade lite tid över så de kunde prata med mig. Lite hem längtan fick jag när jag pratade med dem alla. När jag ringde till Daniel så pratade jag med Cissi och Ella jag fick ringa hem till mig när jag skulle prata med Daniel för han var hemma hos oss och vattnade blommorna. Åsa satt och skrev handlar lista till Ullared. Tänk att vi är 11000 km i från varandra och så är det bara ett telefonsamtal så är vi nära varandra igen.
Jag undra om mina vänner är hungriga? För nu är klockan 1330 hemma och här är det 1930 så det är dags och hitta ett bra ställe för en god middag.

3 kommentarer:

  1. va trevligt det låter. Daniel såg nog inte tulpanerna på soffbordet, de va vissna, så jag kastade dem.

    SvaraRadera
  2. han vågade kanske inte kasta dom. puss åsa

    SvaraRadera
  3. glad alla hjärtans dag en dag försent.. puss åsa o leo

    SvaraRadera