torsdag 17 februari 2011

lyxlirarna

Idag blir det inga bilder. Det går inte. Jag har försökt nu i 45 minuter med fem bilder men det händer inget. Så nu får det vara. I dag har vi haft en super härlig dag. Den började kl 0900 när Po vår vän här kom med sin man och hämtade oss för en heldags utfärd. Den började vid vattenfallet som var hur underbart vackert som helst sedan så blev det en tur till Tiger grottan. Men där var lite för många apor för min smak så jag kunde inte gå upp där. Vi var och badade i Kristallvattnet och tittade på de blåa sjön. En super god lunch åt vi på en thai krog 6 personer och det kostade 650 bath och det är ca 120 kr. Vi fortsatte vår färd mot heta källorna. Efter en promenad var vi framme lite synd att det var ganska mycket folk där men så är det. Givetvis så skulle jag bada det är ju ett måste. Blev jag förvånad när jag började och doppa mig eller? Jodå riktigt ordentligt. Det var varmare än man brukar ha i badkaret. Det var superhet. Men vad skönt efter ett tag. Jag svettades rejält under tiden som jag var i. Men vad härligt.

Vi hann med ett stopp på en stor matmarknad i Krabi stad också. Där är man lite häpen när man går eftersom de säljer precis allt där. Det är kul och se. Synd med fotona men de får jag försöka och lägga in senare.

Vi har hunnit med och varit på Bamboo Island också. När vi kom dit så gick vi till vänster sedan så skulle jag och Thore gå på upptäcktsfärd och då gick vi till vänster. När vi hade kommit förbi nästan halva ön så var det helt folktomt. Bamboo är en ganska stor ö man kan om man har skor på sig gå runt och klättra i klipporna. Vi hade inga skor så vi fick vara snälla och vända. Men så fint det var riktigt ljuvligt.

Vi har lite små utfärder framför oss, i morgon kväll ska vi till nattmarknaden i Krabi stad och så har vi lite stränder och någon ö kvar som vi ska undersöka här.

Nu så ska jag gå tillbaka och kolla om jag är helt uppäten eller för det kryper på hela mig fastän jag har smörjt mig med myggmedel. Sedan så blir det en god middag har på hotellet. För efter denna dagen så är vi väldigt trötta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar