lördag 17 september 2011

Personalfest

Då har det varit den årliga personalfesten för McNeil. Vi har den alltid på Sundspärlan. Vi började med förfest hos en Poul och det var trevligt som vanligt. Kul och se hans hus efter köksrenovering och altanbygge.
En promenad till festen och så var det igång. Inte helt lätt alla gånger och känna ingen folket utan mössorna.
Det bjöds på en tre rätters meny, räkcoktail, oxfilé med potatisgratäng, färskfrukt med glass och lite grädde. Till det serverades den dricka som passade folket bäst. Allt var riktigt gott. Lite förvånad för när de ska servera till så många, vi var ca 420 st så brukar något vara kallt, men inte denna gången.

Underhållningen var Champagne Safari och 80 tals tema. Champagne Safari är en show med killar som klär ut sig till transor. De hade verkligen fått med sig allt från 80 talet. Jätteskoj. Efter det så var det dans, ja dans och dans. Disco dans från 80. inte helt min grej en del låtar var bra, men. Så det blev inte så mycket dans för min del, men det spelade ingen roll för de gjorde ont ändå.:)

Jag minglade runt och pratade med folk som jag inte träffa så ofta och det är ju så himla kul.

I dag så är det kalas hos Åsa Marcus och Leo. De slår ihop sina tre dagar till en så det blir ett stort släktkalas. Ska bli kul. Vi ska ta med teskedar och stolar, och så lite presenter så klart:)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar