tisdag 1 september 2015

Fröken Sax

I vår familj så brukar vi ha en massa grillaftnar tillsammans men i år har det inte blivit så många. Lätt räknat en stycken. Det blir fler höst och vinter träffa i stället får jag hoppas. Jag tyckte att det var lite roligt när jag upptäckte Thore med son sitta exakt likadant.
 

Dagen innan den stora Invigningen fick Åsa specialist hjälp av Saga och Mia även Thore fixade lite eller snarare mycket. Men allt hade hittat sin plats, det är massor med jobb som vi har lagt ner där, Mia har fixat lite dator grejer jag städat och satt upp saker tvättat handdukar och vikit. Thore bygger spikar och grejar. Detta är inte Åsas skötebarn utan hela familjens :)


Saga har inte så mycket hår så det behövs klippas men prova stolen kan vi väl göra ändå. Tiden kommer ju när det ska friseras här också.


 Äntligen har dagen kommit med Invigningen. Den flöt på bra. Folk kom och gick Det bjöds på grillad korv och dryck. Det var några som kom som värmde hjärtat på Åsa lite extra, gamla kyrkisfröken och scoutledaren. Ja alla var ju viktiga som kom. Det var massor med glada tillrop att äntligen så har Mörarp fått en frisör som inte är +65. Nä det är några år till innan dess. Kul att bli uppvaktad med blommor.




                                              Den lilla familjen med de stora hjärtat.


Här är Elias med kusin Ella som tyckte att detta var super roligt men Ella konstaterade att hon är för stor för den gröna bilen.


Lite utsmyckning utan för salongen denna soliga och fina lördag.

 Här har vi hela gänget som tar hand om topp till fot. Från vänster Annika massage, Åsa Fröken Sax Petra Eco Face Monika bakom kassan, sist men inte minst Liz fotvårdare.

Nu håller vi tummarna att Mörarps borna använder sig av detta så det verkligen kan bli ett bra levebröd. I våras så pratade jag med en mörarpsbo och berättade att vi skulle måla huset, " du köper du väl färgen här i byn" oj sa jag det vet jag inte för sist vi skulle ha så hade de inte vår kulör i sitt sortiment. Men en nyans hit eller dit så fixade det till sig. Man ska ju använda sig av det som är nära. Jaja vi får väl se hur det blir.

På dansen i Lördags så var det fler tal som sa att frisören och tandläkaren byter man inte hur som helst. Nä min frissa är inte utbytbar så klart men min tandläkare är det. Fastän han är superbra, så hade vi fått en tandläkare i byn hade jag gått dit. Jaja var och en gör som de vill.

Dansen i Parken var en trevlig tillställning förutom orkestern som jag inte tyckte av så himla bra. Men som sagt man får vad man betalar för.

I söndags så började Line Dansen jag går på nybörjar kursen och fortsättnings kursen. Nybörjar kursen är extra rolig för än har jag kunnat de danser, men jag kom på att skratta åt min vän Karin som är nybörjare ska jag inte göra för då trampar jag fel. Den där fortsättningskursen var supersvår. En låt som heter Cykeln gick bra men de andra gick inte alls kan jag säga så de får vi träna mycket mer på. Vi lär fyra nya danser sen är det repetition som tur är, jag brukar kolla på Youtube där kan jag se hur stegen ska vara då kan det blir lite lättare förhoppningsvis.

I natt på jobb så skulle jag kontrollera en städning och klättrade på stegen och sen kröp jag på golvet och reser mig häftigt upp. Oj vad det susade i huvudet. Jag blev så yr så jag fick sätta mig ner men inte gick det över inte. Jag har väldigt lågt blodtryck men det är ju bra. Så snurrig är jag van vid att bli men det brukar gå över. Nu är det ett dygns sen det hände och inte har det gått över, det känns som huset gungar på vågor när jag går, lite läskigt är det att varken stolen eller sängen är stilla. Jag får ta ett besök hos farbror doktorn i morgon.

Nu ska jag vingla in i sängen jag hoppas att det blir lite ovinglig sömn och sängen står stilla.

1 kommentar: