måndag 7 juli 2014

Oj vad tiden går

 
Det blir en massa bilder på allt möjligt som har hänt,
 
 

Fika med Åsa och alla barnbarn utom Freja i mulleskogen väldigt mysigt var det.



Dans kring midsommar stången Mörarps scoutkår som fixade det och där var båda midsommarflickan Freja och Isac. Alla var där utom Leo som hade feber och Thore som byggde på uterummet. Han fick upp de fasta partiet så vi kunde sitta där hela midsommar afton och äta och dricka gott med familj och vänner.



Midsommar dag så grillar vi med familjen och det var skönt med uterummet då Thore hade hunnit och sätta upp ett parti skjutdörrar och så satte vi plast för den andra biten eftersom det regnade.


Jag och Leo har hunnit med en tur till Bromölla för att kolla in Isac som spelade fotbollscup där. Vi hade en helmysig dag tillsammans med fotboll, mini golf och glassätning så klart :)



Ett besök i Djurparken utanför Påarp har vi också fått tid till. Djurparker är inget för mig men det var kul tyckte Leo. lekplatsen de hade där får faktiskt full poäng-


Bad hemma hos farmor/mormor och Farfar/morfar ha vi också varit med om. De i fredags och stannade till i lördagskväll utom Isac som blev kvar till söndagkväll.


Eftersom Åsa också var hemma så blev det givetvis en morgonjogg och då skulle grabbarna grus följa med och det gick bra. Rundan var lite lång för Jacob det var första gången för honom så nästa gång tar vi en kortare runda.




Som sagt förs Tollarp med pågarna och sedan sprang jag och Åsa Magnihill tillsammans och där efter var det Ella och Leos tur att ta på sig joggingskorna. Vi tog en tur på området 400 meter blev det och de var super duktiga båda två.
Skönt att det inte var fler som ville springa för nu var jag trött.


Finns det något godare än grillad korv till lunch? Nä absolut inte och speciellet inte när man har en sådan här grillmästare. Superduktig. Inte nog med att han köpte korven och fixade kol tändvätska och satte fyr utan han grillade allt också. Vilken hjälpreda.


Ha man fått en joggingtur och mat så ska det betalas tillbaka. Här sitter Isac och klyver ved och det gör han super bra. Fyra överfulla rullebörar fixade han till.
Det tog ett bra tag innan vi kom fram till att han inte tåler björk och det märkte vi sent i gårkväll när allergin blommade ut. Fasiken vad vi inte tänkte någon av oss. Men som sagt han tyckte det var kul.



Denna unge mannen fick ihop en rullebör och det var inte fy skam det heller. Han kunde ha gjort många fler för han tål det.


Här är ett glatt målar gäng med vars en spann färg och vars en pensel så det inte blir något tjat. De var så duktiga allihopa.




Vi fick målat mycket ute på altanen i går så i dag var vi och kollade golv och köpte fönsterfärg. När vi kom hem så körde Thore och jobbade och jag började måla fönster. Isac gjorde lite av varje.

När jag hade målat två fönster så körde vi och hämtade Jacob för vi skulle besöka Ramba Zamba parken utan för Väla. En superfin klätterpark är där. Bra med säkerhet men vilka tradiga som jobbade där. De satt på vars en stol och skrek på barnen i stället för att vissa lite engagemang och vara runt på banan och lära och vissa ungarna. Men hur som haver så fixade Isac 5 meters banan det var tufft och jobbigt men roligt. Jacob som är lite försiktig och inte hade så mycket val på grund av sin längd valde 3 meters banan som var nog så jobbig. Han fixade det galant.
Jag måste prova själv någon gång men jag ska börja med 3an och arbeta mig upp till 5an men 8an skipar jag för den är nog lite för tuff.


Vi har haft en födelsegris denna veckan Elias har fylld 1 år och han blev uppvaktad med presenter från både stora och små. Vi var där alla utom Thore som jobbade. Extra kul att gammelfarmor och gammelfarfar kom dit tycker jag.



Här hamnade bilderna lite snett ser jag. Här går Jacob över lösa stockar som guppar efterhand som han går. Han sitter fast med säkerhets linor så skulle han ramla så kommer han inte så långt ner. Vilket han givetvis inte gjorde.


Isac tog den tuffare banan och han hade det inte lätt inte men envis som tusan så går det mesta. Klart att jag hade ett litet sug i magen när jag tittade på den. Jag försökte verkligen inte att varken skrika eller stöna högt när jag blev rädd där jag stod på marken.



När jag lämnade av pågarna så tog jag en tur till Åsa så jag fick lite mys där också medans hon var och handlade. När jag kom hem var kl 2200 jag målade de två fönstren jag hade kvar och så var min plan att jag skulle börja städa men det gör jag i morgon för i kväll gitter jag inte. Nu ska jag stänga av mina telefoner för det är natt jobb nästa vecka.

1 kommentar:

  1. Jag kan inte fatta att Elias är 1 år? Tycker han föddes nyss! Tror det var en av de först bilderna jag sett av Freja!

    SvaraRadera