fredag 15 mars 2013

Fredag kväll

Ojdå vad tiden har gått sedan jag skrev sist. Min bil är fortfarande på verkstad. Det hjälpte inte att de bytade cylindrar och kamkedja. Nä de ska byta motor på den. Jaja det var ju kul. Den beräknas vara klar den 9 april. Jippi det är ju nästan som jag får en motor i present.

Jag ringde verkstadschefen och givetvis så hade han gått hem för dagen. La ett medelande till honom så han ringde upp två dagar efter. Men hallå det var inte bra. Han bad om ursäkt också kommer jag inte att få betala den omtalade självrisken som någon ville att jag skulle betala. Jag får även en bil den 23 mars som inte kostar mig något mer än bensinen. Jaja så ska de tagas dessa verkstadskillar. Hahaha jag har varit väldigt tillmötes gående och trevlig hela tiden. Min son har ju samma jobb som som de. Men jag sa att jag tycker att det är förjäkligt att bilen inte är så gammal och har inte gått så mycket. Sen fick jag faktiskt två olika bud eftersom jag pratade med två olika killar på Din bil.

Som tur är har jag fått låna min älskade Mias bil. Det tackar jag ödmjukast för.

Jag har haft ett kraftfullt samtal med min så kallade chef. Som tur var tog jag med mig fackordföranden annars vet jag inte hur det hade slutat. När jag satt där och blev påhoppad och frågorna haglade ur munnen på chefen så kände jag att han kommer inte att ge sig från jag bryter ihop. Det kändes som när Daniel var i en utvecklingsfas när han var 11 år. Eftersom jag inte bröt ihop så tog han upp saker som är minst 10 år gamla. Haha det gjorde inte jag. Jag skrev ner de istället och ska ta dem när jag har PDP samtal och då ska MR fack var med. Just nu så känns det som jag har gjort mitt på det stället. Samma dag så fick jag mail av ett företag i stan om att de söker någon som kan hoppa in lite då och då med kort varsel. Men det var bara till september. Hade det varit längre så hade jag sökt. Tänk att får jobba med kläder och motorcyklar vilken lycka.

Vi har målat stora rum, kök och tapetserat i hallen. Det blev så himla bra vi är så supernöjda. Nu har vi "bara" två rum kvar och taken i badrum och toan. Men det ska vi ta till hösten eller vintern eller nästa vår. Den 23 mars kommer de och sätter in vår kamin äntligen den har vi väntat på sedan i Janurari. Företaget hade problem med att få hem graniten. Nästa vecka så kommer de och fixar vår platta till garaget. Det blev Freddie snickar som vi anlitar. De två firmorna här i Mörarp var inte så intresserade. Ja den ena ville vi inte anlita eftersom de finns på den så kallade svara listan.

I natt så ska vi köra kl 0315 mot Sturup jag hoppas bara att Thore hinner hem. Han bad om en snabb runda så han skulle vara hemma tidigt men som vanligt så fick han en långtur som heter duga. Han räknar med att vara hem halvtre och det är ju bra för då hinner han duscha innan. Som vanligt så har jag packat och fixat allt. Till och med lagt fram reskläder :)
Nu ska jag ta en dusch och sedan sova till Thóre kommer hem.

1 kommentar: