torsdag 11 februari 2016

Redan fredag!!


Nu har jag jobbat nästan en hel vecka. Det har varit fantastiskt roligt både o träffa alla jobbevänner o att jobba. Jag håller tummarna att denna glädje håller i sig. Egentligen har jag inte jobbat mer än en dag o så någon timme de andra, för de har varit massa möten o snack hit o dit. Fyra timmar går väldigt fort o i mellan åt känner jag mig väldigt ny. Ett par dagar till så faller nig de mesta på plats. 
Jag var på rehab samtal med systern o chefen. De frågade om det fanns något jag inre kan göra? Ja sa jag dammsugningen, byta påslakan o putsa fönster. Helt plötsligt börjar syster o prata om hur viktigt det är att man vet o kan sina arbetsmoment. Sen är de så att om man har till exempel djur hund häst kor o barn hemma o man kan sköta de så är man arbetaförd på jobb oxå. 
Jag fattar inte alls vad kor o hästar har med mig o göra. Jag frågade om hon tyckte jag såg ut som en bonmora? Nä. Tur tyckte jag. De var ett konstigt samtal vi hade. 
Om jag jobbar rätt o riktigt så ska de nog gå bra. 

I dag hämtade jag Ella på skolan medan jag väntade på henne så träffad jag Isac oxå. Bonus var det. Så jag tillbringade eftermiddagen hos de fyra ljuvliga i Påarp. Vi började o prata om Isac o att han fyller 13 år. Undrar hur det har gått till. Samtidigt är det fantastiskt roligt o se att de växer upp. 

Efter den fina eftermiddagen så var der dags för hämtning på dagis sv nästa kull barnbarn. Elias o kompisen Filip hade byggt en fin bana med alla klossar. De hade jobbat ordentligt, som tur var det bara de två där. 


När vi hade hämtat Leo så blev det en promenad, med Bobby car o sparkcykel. 
Det blev middag hos grabbarna bus. Nästa gång du hämtar oss så vill vi köpa pizza o ära hos dig mormor sa Leo. Vi får väl se om det går att förverkliga den önskan. 

Fredag i morgon då blir det jobb, träning, lite handling, o god middag med vännerna I o B på kvällen. Vi ska planera julresa, tidigt! Ja men ska man få de vi vill så får vi vara ute i god tid. Snart är de dags o sova. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar