onsdag 15 augusti 2012

Våra semesterdagar

De går så fort så det är inte klokt.Det gäller och vara på allerten så vi inte missar något. Vi hyrde en stuga på Råbocka camping. Lite lyx till oss två, en stuga för fyra med dusch och toa. Skönt och slippa använda campingens baracker.

Vi gjorde i princip inget förutom, promenerade, sprang i den ljuvliga skogen, solade på den absolut bästa stranden, läste våra böcker, åt god mat, fikade, och diskuterade livet. Nä det var inte många knop vi gjorde men vi hade det super skönt.

Nu ha vi bestämt oss för att sälja innan vi köper något. SÅ när vi kommer hem från vår vecka på Kreta så drar vi igång försäljningen. Var ska vi bo??? Ingen aning. Vi har massor med alternativ. Vi kan låna Daniels husvagn, tälta, bo hos mina svärföräldrar, bo hos Daniel, låna syster ysters stuga, eller rent av en vanlig hyreslägenhet i stan. I värsta fall i Bjuv. Det löser sig på något sätt. Så länge vi är tillsammans och överens så går allt. Det största problemet är våra hojar. Men det kommer också att lösa sig.

Huset som vi vill ha i Mörarp är det en till som är intresserad av och hon ska möta säljaren Mr Seger, hon kan flytta in direkt. Vi måste ju sälja först. Men vi kan buda vi har 1 mille och buda med om det skulle så vara. Haha det lät väl något. Vi kommer inte att gå speciellt högt i pris. Huset är tillräckligt dyrt som det är.

Allt är klart inför vår resa som startar i morgon. Pass pengar och Pikini är packat. Det ska bli så jättehärligt och komma iväg. Ganska skönt att vi inte ska iväg så tidigt, men samtidigt är det tråkigt och gå och vänta och så missar vi en dag. Men vi får vara nöjda med att vi fick resan billigt.

I dag så lämnade vi min hoj på service i Bromölla de ska ha den nu när vi är borta. Tyvärr så var vi uppe så sent att vi inte hann med och hälsa på syster yster och så var vi så tidiga att broder Jan inte hade slutat jobba. Men vi hann med en tur in och överaskade Karin som ligger på sjukan i Hässleholm med ett ny opererat knä. Gissa om hon blev förvånad när vi kom. Kul och överraska.

Nu är det dags för sängen så vi orkar springa en runda i morgonbitti. Jag måste ju bara säga vilket semesterväder vi har haft. Hoppas nu att det fortsätter efter Kreta veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar