fredag 10 augusti 2012

Första semesterdagen

Vaknade till strålande sol på vår första semesterdag. Så härligt. Jag hämtade Ella så vi två tog tåget till stan. Vi tog en promenad upp till Saxin på Kullagatan för att bli klippta av Åsa. Vår allra bästa frissa. Åsa klippte topparna på Ella och hon tog en liten bit längre på mig. Vi blev mycket fina. Tack kära Åsa för detta.





Vi åt lunch på Haket det blev pasta med kyckling och krämig svampsås. Det var mycket gott och Ella åt med god aptit. De har god mat på Haket men urusel service. Vi fortsatte vår promenad i stan en glass vid Dunkers så Ella kunde kolla in kaninerna.


Tåget hem till Påarp och så en promenad hem sedan så var vi helt slut båda två. Vi hade nog kunnat sovit middag. Men det hade vi inte tid till eftersom resten av familjen skulle komma på en grillkväll. Det blev en mycket trevlig kväll. Isac hade bråttom för han skulle sova över hos en kompis så han kastade i sig maten och sedan så försvann han. Tråkigt men sånt är livet.



Leo åt med god aptit som vanligt och sedan så for han runt som en guttaparka boll. Leo är överallt på ingen tid och så tillbaka också.





Jacob och Cissi kom lite innan Daniel för han var på fotbollsträning med Isac.




Farmor med Ella fjällan visst är vi lika varandra. Vi är lika som bär. Vi hade det superkul.



                                                     Här sitter vårt fotbollsproffs och äter.


                                     Daniel och Andreas säger så roliga saker eller?? Inte!!


                               Tre kusiner som tittar på Pippi Långstrump hur kul som helst.



Kvällsrundan med Smokie tog Jacob och jag. Jacob höll hunden hela tiden förutom när vi träffade på en annan hund och då blir Smokie helt tokig så då fick jag ta tag i honom. Annars gick han mycket fint med Jacob. Jag brukar ju kalla Smokie för hundjäklen och helt plötsligt så sa Ella också det. Ojdå vilken slarvig farmor. Men en liten förmaning om att man bara säger det hemma och det köpte hon. Vi för väl hoppas att det håller i sig med det.

I dag så har vi städat för Smokie lämnade kvar halva sin päls här. Så vi har passat på att röja lite. Det ringde på dörren och jag trodde att det var snickaren som ska tvätta huset men det var en glad överraskning när Isac stod utanför. Vi tittade på gamla kort från Liseberg och Bakken och när Daniel var liten det gillar Isac. En fika med gott Ada te från Göteborg tog vi i uterummet. Då öppnades dörren och Jacob kom in. Så nu är här fullrulle och det är kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar