lördag 7 mars 2015

Tuktuk


I går fredag så badade vi på förmiddag o sen åkte vi till Patong där träffade vi Dorothy o CeGe. Jättekul. Vi var runt på Jung Ceylon o strosade vi hittade inget o shoppa. När vi var runt på marknaden hittade vi shorts o linne till pågarna o lite till flickorna där hemma.
Middagen åt vi hos MrTu, de var så kul o träffa dem alla. Vi satt kvar ett tag där. Ett måste när man är i Patong det är o gå på Bangla Road. Givetvis så gjorde vi det. Vilket liv o vilka påträngande människor där var. Isac o Jacob blev lite illa berörda av folket som satt o tiggde. 



När vi var i Patong så bestämde vi med en tuktuk chaufför att han skulle köra oss i dag på vår utflykt. Här i Bangtao har vi bara vanliga taxi bilar o de är inte så kul o åka i. Man ser, hör o luktar bättre i en öppen tuktuk. Kanske inte så säkert som en vanlig bil, men den går inte så fort. 


Vårt första stopp var Phuket Zoo. Ett foto med tigern var tvunget. 


Vi fortsatte färden till Big Budda o där blev pågarna lite imponerade. Vi donerade en slant o skrev våra namn på en kakelplatta som de sätter upp inne i Buddan. Vi gick runt lite för o kolla om vi kunde se de som vi har skrivit innan, de vi inte. 


Vi åkte till en elefant offer plats som heter något i stil med Promther Cap, en vacker plats med Thailands bästa solnedgång . 
I dag är det 7 mars år 58 solen gick upp 0638 och ner 1838.

En snabb tur till Kata viepoint där vi ser Kata Noi, Kata Beach och Karon de är väldigt vackert. 

Så fort vi kom hem så hoppade pågarna i poolen. Nu till kvällens stora dilemma, var ska vi äta i kväll? 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar