onsdag 6 augusti 2014

Vecka 3 av 5.


Efter en härlig vecka så var det dags för den sista frukosten. Det är alltid lite vemodigt samtidigt som det är skönt och komma hem.
Hem resan gick utan några som helst problem, pojkarna var superduktiga hela vägen hem sov lite på planet.

Buss mellan terminalen och flygplanet åkte vi.

Leo kollar film och Elias läser böcker. Jag och Åsa försökte också läsa vilket inte var helt lätt men några sidor gick.
När jag kom hem så var det dags för tvättmaskinen att komma igång och skriva handlalista. På fredag morgon så var det fotboll Eskilscupen där Isac spelade. När vi hade tittat på matchen handlade vi och så kom våra underbara vänner från Borlänge Åsa och Stefan. Vi hade en härlig fredagkväll med god mat och massor med snack och så en lång promenad i byn. De bodde här -84 så de var  nyfikna på hur det ser ut nu.


På lördagen så körde vi en runda på 20 mil med motorcyklarna och det blev fina vägar. En runda till Harlyckan för lite fotboll där vi träffade på dessa två som lekte med farmor och farfars hjälmar. Kul när man kan prata med varandra.


På kvällen så samlades alla här hemma för en grillkväll och för att alla skulle träffa Åsa och Stefan. De skulle så klart träffa alla  barnbaren  som det inte har träffat. Isac och Jacob har de träffat när Jacob fyllde 1 år.





 
Ella och Leo lekte hund.

Nu är vi på väg mot nya äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar