söndag 31 augusti 2014

Hösten kom som ett skott

De har verkligen blivit höst nu. Jag var ute och tömde vatten mätaren kl 1130 då hade det kommit 45 mm och det fortsatte och regna en timme till så när jag var ute och kollade 1315 så hade det kommit ytterligare 5 mm. Just nu är det uppehåll. Jag skulle egentligen sprungit i dag men nä jag hoppa så gärna det är sådant här väder.

I fredags så var jag och töserna i på Gekås i Ullared vi hade en fantastiskt rolig dag. Vi kom dit kl 1015 och körde därifrån kl 1815 och då hade vi inte lagt någon tid alls på affärerna utanför. Så mycket skratt har jag nog inte varit med om i en affär. Åsa handlade till sin lägenhet och Mia till sin familj och jag handlade till alla kändes det som. En del födelsedagspresenter och lite julklappar lite till uterummet. Min bil var så fullproppade som den bara kunde bli. När vi ahde tagit in alla saker i hallen så tänkte jag hur fasiken fick detta plats i bilen. Men jag är väl en bra stuvare.

Nu äntligen så är vi färdiga med uterummet det. Eller jag ska säga färdig handlade. Möblerna på plats  Lampor uppsatta ska bara kopplas men tyvärr så fick Thore köra och jobba. Jag är väldigt nöjd med det, jättefint blev det.

Helsingborgs festivalen har blivit Helsingborgs festen och vi var där en lite stund för att titta på mina dans vänner i Lucky Kickers som hade uppvisning jätteduktiga är de och det var fint och titta på. Sen käkade vi lunch på Mölle expressen och det var gott.

På kvällen så var vi på middag hos vännerna i Åstorp och det var supertrevligt precis som vanligt. Så vilda och livliga diskussioner och massor med god mat och dricka.

Thore körde precis till jobb och jag ska iväg till gårdsbutiken och köpa ägg sen har jag min dans i eftermiddag.

1 kommentar: