tisdag 20 januari 2015

Min bil

Jodå nu har jag provat och köra. De går bra jag kommer ihåg hur man gör men det är besvärligt när jag behöver sträcka mig fram för att sätta på vindrutetorkarna, stänga av värmen även när jag ska sänka musiken fastän jag har knappar på ratten. De där med att hålla tio i två funkar inte, snarare får jag ha höger hand i knät eller halv sex.
Jag tänker nog inte köra nere i stan precis och inte när det regnar.

Jag var och tränade på Aktiverum i går och det var kul. Jag gjorde mina sjukgymnast övningar och det var helt ok om jag gör dem där eller hemma kvittar. Lite kondis körde jag också men va tradigt det är med löpbandet jag dör lite efter 2 km. Tacka vet jag att springa ute.

De har jag gjort i dag och jag sprang gata upp och gata ner här i byn och fick ihop nästan 5km. Något som jag måste träna på är intervaller för då kommer kondisen snabbare tillbaka så från och med på torsdag ska jag göra det, trapporna borta vid stationen och så mörarpsgårdsvägen som har en bra backe.

Thore min stackars man har fått en manlig förkylning och det är inte något att leka med. Han sitter djupt ner i soffan med fjärrkontrollen nära sig och tittar på motor program eller tatuerings program. Tussen då.

Vi har pratat lite om att prova en matkasse, vi tänkte först ta Citygross men de levererar bara måndagar mellan 17-22 då är vi inte hemma alltid och så kunde man hämta 16-19 de hjälpte inte precis. Linas matkasse kommer antingen på söndagar 17-22 eller måndagar samma tid. Så på söndagen hade det varit perfekt. Är man inte hemma så ställer de den på trappan. Kanske inte det bästa men det hade gått. Vi får väl se hur vi göra. Jag ser bara det positiva med det. Få maten hem, färdiga menyer. Kan bara vara bra.

Nu ska jag baka en bulle eller något för jag får eftermiddags besök.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar